Restaurant en wijnbar Roemer opent deze week aan Berlijnplein in Utrecht Restaurant en wijnbar Roemer opent deze week aan Berlijnplein in Utrecht

Restaurant en wijnbar Roemer opent deze week aan Berlijnplein in Utrecht

Restaurant en wijnbar Roemer opent deze week aan Berlijnplein in Utrecht
Het nieuwe restaurant en wijnbar Roemer van de twee Brabantse vrienden Glenn van Limbeek en Wim Dankers opent donderdag de deuren. Aan het Berlijnplein in Utrecht kunnen bezoekers terecht voor ‘fine dining met spannende wijn-spijscombinaties’ of ‘een goed glas wijn met bijzondere bites’.

Het nieuwe restaurant en wijnbar Roemer van de twee Brabantse vrienden Glenn van Limbeek en Wim Dankers opent donderdag de deuren. Aan het Berlijnplein in Utrecht kunnen bezoekers terecht voor ‘fine dining met spannende wijn-spijscombinaties’ of ‘een goed glas wijn met bijzondere bites’.

De eigenaren vertellen dat ze veel potentie zien in Leidsche Rijn, maar er zou nog niks in de wijk zijn zoals wijnbar en restaurant Roemer. Sommelier Wim Dankers en chef Glenn van Limbeek hebben er dan ook veel vertrouwen in.

Dankers en Van Limbeek hebben middels crowdfunding Roemer weten te realiseren. “Het is ontzettend bijzonder om in deze tijd een droom te mogen verwezenlijken”, zegt Dankers. “We zijn al onze grote en kleine investeerders meer dan dankbaar voor deze kans. Op vrijdag 8 oktober zijn wij geopend voor het grote publiek en we hopen iedereen vanaf die dag bij Roemer te mogen ontvangen.”

6 Reacties

Reageren
  1. Paul

    Hopenlijk wordt het Berlijn plein een levendig hart. De verbinding met het Station is nog ongelukkig, een soort onbebouwd niemands land.

  2. Lex

    Wens Roemer van harte alle succes van de wereld, maar dat zoiets in LRC nog niet is, lijkt me bezijden de waarheid! Wat te denken van; @wijnbar Mos, @Kavos en @de Baron.
    Maar gezonde concurrentie is nooit weg.😁👍🍷

  3. JdV

    O, via crowdfunding. Bank ziet het niet zitten dus. Bedankt donateurs en over 6 maanden zit er weer wat anders.

  4. Koel Hoofd

    Hoezo crowdfunding nodig?

  5. Len

    Hoezo niet?

  6. Scherpschutter

    @JdV

    Waarschijnlijk hebben ze niet eens aangeklopt bij een bank. De kans dat je daar op het moment krediet krijgt voor een horecaonderneming is bijzonder klein. Dan kan crowdfunding een uitkomst zijn.

    Ik geef ze persoonlijk wel een kansje. Ziet er gezellig uit, menu spreekt wel aan, prijzen niet te gek, locatie ok, goed bereikbaar, website fatsoenlijk en aan doelgroep geen gebrek in die vinex wijk.

    Persoonlijk denk ik niet dat het hier om zo’n crowdplukkers-actie gaat (die je inderdaad wel regelmatig tegenkomt), maar om ondernemers die weten waar ze mee bezig zijn.

    Succes Roemer.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).