Restaurant Opium sluit na elf jaar de deuren | De Utrechtse Internet Courant Restaurant Opium sluit na elf jaar de deuren | De Utrechtse Internet Courant

Restaurant Opium sluit na elf jaar de deuren

Restaurant Opium sluit na elf jaar de deuren
Foto: Restaurant Opium
Restaurant Opium aan de Voorstraat zal op zaterdag 18 februari de deuren definitief sluiten. Na elf jaar willen de drie eigenaren er een nieuw restaurant van maken. 

Restaurant Opium aan de Voorstraat zal op zaterdag 18 februari de deuren definitief sluiten. Na elf jaar willen de drie eigenaren er een nieuw restaurant van maken. 

Op 18 februari kan er voor een laatste keer gegeten worden bij Opium. Het restaurant wil de afgelopen elf jaar afsluiten met een speciaal menu waarin alle ‘Opium-klassiekers’ voorbij zullen komen. Na die avond zal het restaurant grondig verbouwd worden, om na 3,5 week weer open te gaan onder een nieuwe naam met een nieuw concept.

De drie huidige eigenaren, Marin Kwakkelstein, Jeroen Smeets en Jorn Speijer, zullen ook het brein zijn achter het nieuwe restaurant. Hoe dat er precies uit gaat zien, blijft nog even geheim. “We gaan het restaurant verbouwen en er komt uiteraard een nieuwe kaart, maar we zullen we binnen Aziatische keuken blijven.” Als alles volgens plan verloopt, zal het restaurant 15 maart opnieuw de deuren openen.

5 Reacties

Reageren
 1. Dave

  Beste Opium,
  Willen jullie met de verbouwing dan ook rekening houden met de rolstoel toegankelijkheid. Hiermee bedoel ik niet direct de toiletten hoewel dat ook mooi zou zijn maar meer dat we ook jullie tuin/terras kunnen bereiken.

 2. Hannah

  Dat werd tijd: het concept was sleets, het eten ondermaats, de prijzen te hoog en de bediening gewoon slecht.
  Hier ga ik geen traan om laten.

 3. FD

  Voor Opium kon je er heerlijk eten !
  Vriendelijke uitbaters.
  Ben er heel veel geweest.
  Moest ook erg lachen dat die eigenaren een mooie pot met munten op hebben gegraven in het hoekpand.
  Het was ze gegund.

 4. MJPD

  Vond Opium altijd een prima restaurant en heb er een aantal jaren boven gewoond. Altijd volle terrassen in de zomer, vriendelijke bediening en een originele menukaart. Blijkbaar is de formule wat aan vernieuwing toe, maar dat kan aan deze ondernemers wel worden overgelaten op deze mooie locatie. Succes!

  @Hannah (aka JdV?) u bent niet snel tevreden, he? Voor anonieme online beroepsmopperaars zoals u is het glas altijd half leeg…

 5. Paul

  Beste Opium, kan er aan de zijkant ( naast hotel EYE , waar nu vooral omgevallen fiets en wat triest groen staat) niet een heel mooie serre komen, met een perfect zicht op de levendige voorstraat ? Ik heb er vaak van gedroomd.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).