Roost aan de Singel vanaf het paasweekend weer open | De Utrechtse Internet Courant Roost aan de Singel vanaf het paasweekend weer open | De Utrechtse Internet Courant

Roost aan de Singel vanaf het paasweekend weer open

Roost aan de Singel vanaf het paasweekend weer open
Roost aan de Singel gaat vanaf dit weekend weer open. Het restaurant aan het nieuwe gedeelte van de Catharijnesingel in het zogenaamde Park Paardenveld mag weer een jaar door.

Roost aan de Singel gaat vanaf dit weekend weer open. Het restaurant aan het nieuwe gedeelte van de Catharijnesingel in het zogenaamde Park Paardenveld mag weer een jaar door.

Het restaurant opende vorig jaar april en vanaf het paasweekend is het tijd voor het tweede seizoen van Roost. Op zaterdag 31 maart wordt in samenwerking met Vondeldisco het openingsfeest georganiseerd. Deze silent disco was al snel uitverkocht.

Op Eerste en Tweede Paasdag gaat Roost vanaf 12.00 uur open voor lunch met een nieuwe menukaart en live-muziek in de namiddag.

In april gaat Roost in het weekend open (vrijdag t/m zondag), vanaf mei weer vijf dagen in de week (woensdag t/m zondag) van 12.00 tot 23.00 uur. Roost meldt verder dat ook bij minder mooi weer mensen terechtkunnen dit seizoen, want het terras is verwarmd.

7 Reacties

Reageren
 1. Katja

  Verdikke, wat jammer. En dan ook nog muziek erbij.
  Waarom niet als Lepelenburg, gewoon lekker liggen in het gras, hufterproof meubilair ?

 2. henk

  Is er ooit in de historie van DUIC een bericht geweest waar Katja wel blij mee was? Die moeten toch op een hand te tellen zijn die meerdere vingers mist.

 3. Derk

  Inderdaad Henk,

  Bij werkelijk elk bericht over horeca of nieuwbouw van wat dan ook komt Katja een hele fles azijn leeg gieten.

  Roost is prima op die plek. Nog wat extra bomen en die parkeergarage even een cosmetische make over geven en dit stuk is klaar.

 4. Stilte

  Zo heurt het
  Nieuwe horeca
  Eerst jaartje open
  Kijken of ze zich gedragen, naar de buurt omwonenden,overlast etc
  Daarna nog een jaar,,daarna vaste vergunning

 5. Willem

  @katja: omdat dat in het lepelenburg al kan. Sommige mensen willen wat anders. Dus.

 6. Sjaak

  @Derk: of slopen, die parkeergarage…

 7. Adriaan

  Roost en de circulaire economie gaan prima samen: snelkweek groen windscherm.
  Laat het water-urine mengsel uit de urinoirs met een druppel/zweet-slang langs de beplanting lopen (*), cq pomp het daar langs en je zult zien hoe die klimop heggen de grond uit schieten en iedereen lekker uit de wind komt te zitten. Enige bodemverbetering met wat organische stof, zeg compost / bladaarde er op en het groeit helemaal fantatstisch. Zonder stank overigens. Kwa hoeveelheden niet overdrijven…….
  http://www.saniwijzer.nl voor meer info.

  (*) Laat dat water bv via een plastic vaatje van zeg 10-60 liter lopen en als dat vat vol zit loopt het over het riool in. Onderuit dat vat een slang naar de planten. wellicht een filtertje er tussen voor door mensen in urinoit gegooide troep….
  hoogteverschil van zeg 1 meter lijkt genoeg……
  Opvangen in groter vat en met gieter verspreiden werkt ook goed. Zo min mogelijk over blad gieten, dat stinkt, op de grond ruik je het nagenoeg niet, beetje muffe lucht, geen pislucht. Ik kweek elders bamboe met thuis opgevangen urine……

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).