Ruim 50 Utrechtse horecaondernemers maken videoclip om heropening te vieren | De Utrechtse Internet Courant Ruim 50 Utrechtse horecaondernemers maken videoclip om heropening te vieren | De Utrechtse Internet Courant

Ruim 50 Utrechtse horecaondernemers maken videoclip om heropening te vieren

Ruim 50 Utrechtse horecaondernemers maken videoclip om heropening te vieren
Meer dan 50 ondernemers van verschillende Utrechtse horecazaken hebben samen een videoclip gemaakt met hun versie van het nummer That’s Life van Frank Sinatra. Met de video willen de ondernemers laten weten dat ze er klaar voor zijn om vanaf maandag weer gasten te ontvangen.

Meer dan 50 ondernemers van verschillende Utrechtse horecazaken hebben samen een videoclip gemaakt met hun versie van het nummer That’s Life van Frank Sinatra. Met de video willen de ondernemers laten weten dat ze er klaar voor zijn om vanaf maandag weer gasten te ontvangen.

Initiatiefnemer Richard den Hartog van Café ‘t College herschreef de tekst. Voice Of Holland winnaar Dennis van Aarssen zong het lied opnieuw in. In de bijbehorende videoclip zingen alle horecaondernemers – op 1,5 meter afstand – op het Stadhuisplein samen uit volle borst de laatste regels van het lied.

Vallen en opstaan

Na een paar rustige weken mogen horecazaken vanaf 1 juni, met inachtneming van de maatregelen, weer open. Den Hartog en zijn collega’s kijken terug op een moeilijke periode, maar willen vooral vooruitkijken.

Den Hartog: “Het (horeca)leven komt met vallen en opstaan: That’s Life. Het nummer belichaamt onze gevoelens perfect. Met wat aanpassingen in de tekst en een toffe video willen we de gasten laten weten dat we er klaar voor zijn om ze weer veel mooie avonden te bezorgen!”

De videoclip werd opgenomen in verschillende zaken in Utrecht, waaronder Het College, Brass, Nieuwe Dikke Dries, Orloff en Springhaver. Regisseur Thomas Endeman maakte in samenwerking met BLIK film de videoclip. Endeman: “Ik vond het belangrijk dat je de eenzaamheid en melancholie van de ondernemers zou voelen, maar ook de blijdschap en ontlading na het bericht dat jouw zaak na een paar eenzame weken eindelijk weer open mag.”

12 Reacties

Reageren
 1. Binnenstadsbewoners

  En nou hopen en zorgen dat jullie open mogen blijven
  Hou je aan de regels,,1,5 meter,,niet sjoemelen
  Anders zitten we straks weer in de ellende
  Sukses!

 2. Link zakie

  Ik mis Jos stelling
  De meest relaxte horeca man in Utrecht
  Of kan hij niet zingen

 3. Pee

  Lauw filmpje.

 4. Marcel de Korte

  Je mag hier niks zeggen 🙂

 5. Zoran

  In de meeste verdienmodellen die met lunches, weekend of nachten een volle zaak nodig hebben kan je met de beperkte opening nog steeds niet heel blij worden.
  Zeker niet als je bedenkt dat met steeds verder versoepelen, de kans op terugkeer van maatregelen door opleving van het virus niet ondenkbaar is.
  Ook met de naderende recessie is de enorme uitbreiding van de horeca van de afgelopen jaren in de binnenstad wel goed tot stilstand gekomen, een krimp door faillissementen is dus zeker te verwachten…

 6. wollie

  graag minder zaken en hoger segment; de studentne hebben nu wel geleerd om zelf te koken.

 7. Willibrord

  Lauw,,,daar trek je geen volle zalen mee

 8. Herman

  Kijk dat is leuk!
  Veel beter dank de zoveelste zeursessie.

 9. Bromsnor

  Bromsnor heeft genoten van het filmpje hoor! Succes met de opening.

 10. hiske alting

  Mooi in beeld gebracht, jullie lockdown. Hard times vooral voor jullie. Na 1 juni nog steeds, maar ik proef de spirit van doorgaan! Succes.

 11. Janah

  Inderdaad het leven is een feest, totdat Corona is langs geweest!!

 12. CorrieGM

  Leuk filmpje, leuk bedacht.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).