Stach op de Twijnstraat in Utrecht maakt plaats voor koffiezaak Wakuli Stach op de Twijnstraat in Utrecht maakt plaats voor koffiezaak Wakuli

Stach op de Twijnstraat in Utrecht maakt plaats voor koffiezaak Wakuli

Stach op de Twijnstraat in Utrecht maakt plaats voor koffiezaak Wakuli
De vestiging van Stach op de Twijnstraat in Utrecht is gesloten. Koffieketen Wakuli neemt de plek in. Wanneer de nieuwe koffiezaak opengaat is nog niet precies bekend.

De vestiging van Stach op de Twijnstraat in Utrecht is gesloten. Koffieketen Wakuli neemt de plek in. Wanneer de nieuwe koffiezaak opengaat is nog niet precies bekend.

Stach opende in 2015 op verschillende plekken in de Utrecht de deuren. Bij de winkelketen is eten en drinken te koop, zoals broodjes, koffie, zoetigheden, bier, wijn en verse maaltijden.

Stach had drie winkels in Utrecht, aan de Twijnstraat, op de Choorstraat en op de Biltstraat. De vestiging aan de Choorstraat is nog open, ook is er een winkeltje geopend in het World Trade Center in Utrecht.

Door de sluiting van Stach aan de Twijnstraat kwam wel de mogelijkheid voor koffiemerk Wakuli om een zaak te open in Utrecht. De keten heeft vier winkels in Amsterdam waar koffie en toebehoren worden verkocht. Het bedrijf verkoopt daarnaast ook online koffiebonen-abonnementen. Wakuli zegt direct contact te onderhouden met hun koffieboeren, een eerlijke prijs te betalen en te investeren in duurzame productie.

13 Reacties

Reageren
 1. Blaag

  Het probleem van veel zogenaamd zelfstandigen is dat ze eigenlijk graag een keten willen zijn.

  Leuk verpakt in lieve woordjes, maar het gaat om de moneyz en de wannabe hipster hippie yuppen trappen er met open ogen in. Net als dat ze in de praatjes van spirituele goeroes trappen. Allemaal om hun stressige carrieres (waar ze zelf voor kiezen overigens, want men moet per sé meedoen met de ratrace in de Randstad, kennelijk goed voor je status en prestige) in balans te brengen.

 2. Robin

  Ach wat leuk, een koffietentje, die hadden we nog niet in de binnenstad! 🙂

 3. Len

  Al die uppers zijn niet goed voor mensen, daardoor staat de hele maatschappij in de vijfde versnelling.

 4. WR

  Hmmm. En zo verwordt de charmante Twijnstraat langzamerhand tot de zoveelste horecagoot.

 5. Ronald

  Jammer dat Stach daar weg is :-(. Is er echt behoefte aan nog een koffietent, we zullen het zien.
  Naar de Choorstraat dan maar.

 6. Abe

  @WR, Deze koffiezaak vervangt Stach waar ook eten en drinker werd verkocht. Straks worden er vooral koffiebonen verkocht. Het aantal horecazaken verandert niet. En Bagels & Beans twee panden verderop komt op de plek van een cafe.

  Het is vooral het aantal kapperszaken dat toeneemt.

 7. Martijn

  Wakuli naast Bagels & boring. Succes daarmee!

 8. wollie

  @Len ik zet ‘s ochtends mijn auto in 3 en rij de hele dag zo. sneller optrekken kan niet, dan mors ik mijn overpriced latte…

 9. Lau

  Leuk!! Wakuli is echt een goed merk/bedrijf 🫶🏼

 10. Laura

  Leuk! Wakuli is echt een goed merk die zijn verantwoordelijkheid neemt, èn heerlijke koffie 🫶🏼

 11. Harry

  Gaat uiteindelijk om 2 dingen:
  Hoe smaakt de flat white en wat kost ie?

 12. Sophie Marie

  Er is altijd plek voor meer koffie! Welkom Wakuli, blij dat jullie naar Utrecht zijn gekomen👌

 13. Lodewijk

  Lau , Kaura De Sophie,
  Gesponsord door Wakulu🤔

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).