Sterrenchefs Erik van Loo en Peter Gast koken vier dagen in Utrechts Court Hotel Sterrenchefs Erik van Loo en Peter Gast koken vier dagen in Utrechts Court Hotel

Sterrenchefs Erik van Loo en Peter Gast koken vier dagen in Utrechts Court Hotel

Sterrenchefs Erik van Loo en Peter Gast koken vier dagen in Utrechts Court Hotel
Beeld: Google Maps
De sterrenchefs Erik van Loo en Peter Gast komen volgende week vier dagen naar het Utrechtse Court Hotel om een zes-gangendiner te koken. Gasten kunnen het speciale arrangement met hotelovernachting boeken voor 12, 13, 14 en 15 november.

De sterrenchefs Erik van Loo en Peter Gast komen volgende week vier dagen naar het Utrechtse Court Hotel om een zes-gangendiner te koken. Gasten kunnen het speciale arrangement met hotelovernachting boeken voor 12, 13, 14 en 15 november.

Vanwege de coronamaatregelen zijn horecagelegenheden al een aantal weken dicht, maar hotels mogen aan hun eigen gasten wel eten serveren. Van Loo en Gast koken in hotel-restaurant De Rechtbank een zes-gangendiner.

Het diner kost, inclusief één hotelovernachting en ontbijt en exclusief dranken, 189 euro per persoon. Het diner begint tussen 16.30 en 17.00 uur en het nagerecht wordt voor 20.00 uur geserveerd. Na 20.00 uur mag volgens de coronamaatregelen namelijk geen alcohol meer worden geschonken.

Sterrenchefs

Erik van Loo is de chef van restaurant Parkheuvel in Rotterdam, dat twee Michelinsterren heeft. Peter Gast is de chefkok van restaurant Graphite in Amsterdam, dat in januari een jaar na opening een Michelinster kreeg. Eerder verdiende hij al een ster met zijn vorige restaurant, ‘t Schulten Hues.

De chefs kookten eerder al in het Utrechtse hotel The Anthony en zijn nu dus terug in de stad.

7 Reacties

Reageren
  1. HArry

    Hoogste tijd dat de Hotels ook dicht gegooid worden. Niet dat we wat oplopen daar maar uit solidariteit met de horeca lijkt me dat een vereiste.

  2. Martin

    Ik vind dit vreemd. De restaurants moeten dicht vanwege corona. Dan krijgen hotels de mogelijkheid om wel te koken voor hun gasten, want waar moeten die gasten anders gaan eten. Dus dat wordt toegestaan. En dan gaat dit restaurant reclame maken met deze koks om extra gasten te trekken. Zeer onverstandig en dit is misbruik van de uitzondering maken.

  3. Scherpschutter

    Direct weer gereserveerd! Met recht het culinaire evenement van het jaar in Utrecht. Wees er snel bij. Het loopt opnieuw storm!

  4. Eye

    Harry, de ho van horeca staat voor hotel.

  5. wollie

    diner geserveerd op de kamers, mag ik hopen?

  6. Kinte

    Afgelopen februari bij graphite geweest.
    Toch wel erg tegenvallend

  7. Ooginaller

    Dit is dus precies wat Rutte bedoelt met dat we niet de randen van de regels moeten opzoeken. Ik kwam er wel eens, in het restaurant. Ze staan bij deze op mijn zwarte lijst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).