Teds All Day Brunch opent restaurant in Utrecht op het Stadhuisplein; vijfde horecaconcept in een paar jaar in het pand Teds All Day Brunch opent restaurant in Utrecht op het Stadhuisplein; vijfde horecaconcept in een paar jaar in het pand

Teds All Day Brunch opent restaurant in Utrecht op het Stadhuisplein; vijfde horecaconcept in een paar jaar in het pand

Teds All Day Brunch opent restaurant in Utrecht op het Stadhuisplein; vijfde horecaconcept in een paar jaar in het pand
Op een steenworp afstand van de plek waar Teds in 2016 begon in Utrecht, opent Teds All Day Brunch haar tweede restaurant op het Stadhuisplein in Utrecht. Het pand aan de Korte Minrebroederstraat 11 heeft de afgelopen jaren een flink verloop van horecaconcepten gezien. De afgelopen jaren zaten hier Stegeman, café Fier, Jacketz en café Korter.

Op een steenworp afstand van de plek waar Teds in 2016 begon in Utrecht, opent Teds All Day Brunch haar tweede restaurant op het Stadhuisplein in Utrecht. Het pand aan de Korte Minrebroederstraat 11 heeft de afgelopen jaren een flink verloop van horecaconcepten gezien. De afgelopen jaren zaten hier Stegeman, café Fier, Jacketz en café Korter.

De eerste locatie van Teds in Utrecht zit aan de Lichte Gaard, met een terras aan de Oudegracht aan de Werf. Dit restaurant is volgens eigenaar Sanne Huisman vaak vol. “En toen we de mogelijkheid kregen om op dit mooie plein te kunnen openen, naast een begrip in Utrecht als Daen’s Café, twijfelden we natuurlijk geen moment. Het bruist hier in dit deel van Utrecht en met dit heerlijke terras, past het ultiem in het rijtje van must visit Teds locaties!”

De afgelopen weken is het restaurant aan de Korte Minrebroederstraat verbouwd. Op woensdag 18 januari staat de opening gepland. Tussen 09.00 en 17.00 uur kunnen gasten terecht voor onder meer Philly Cheese Steak, French Toast en de Donut Fried Chicken. Het idee van Teds All Day Brunch is dat er geen vaste tijden zijn voor ontbijt, lunch of diner. Alles is de hele dag verkrijgbaar.

Gekoppelde berichten

21 Reacties

Reageren
 1. ooginaller

  Naast een begrip als Daen’s café? Naast een begrip als De Zaak zullen ze bedoelen! Niettemin: ik ben benieuwd.

 2. Connaisseur

  Ik wens ze alle sukses
  Maar ze zullen diepe zakken moeten hebben
  Dat horecabedrijf had een vraagprijs van 375 mille,( overnamekosten?)
  Plus een huursom tussen de 3 & 4 mille ex btw
  Dat geeft direct de reden aan waarom de eerdere uitbaters het niet redden
  En het is D 2 horeca
  Alles beter dan weer een cafe dat louter op bierverkoop steunt ,
  Sukses!!!

 3. An Ti

  Bij de woorden horeca-en concept haak ik al. Feitelijk zijn het gewoon fast-food-ketens met een dun laagje chroom. Ook nog gericht op het stimuleren van een ongezonde leefstijl en daarmee geld binnen harken.

 4. Binnenstadbewoner

  Ja mooi ‘s ochtends om 09:00 lekker dineren.

 5. JdV

  Geopend om 09.00 uur. Das inderdaad ontbijttijd. Voor millenials/GenZ. Normale mensen zijn dan al een half uur aan het werk. Om 9.00 uur open. Met heel veel geluk om 9.30 klaar met je ontbijtje. Dan aan het “werk”. Ik denk dat veel werknemers in de zorg, onderwijs of bij een winkel daar echt andere tijden voor reserveren. Ach, of er nou 5 of 6 concepten op die plek mislukken in een paar jaar.

 6. Katja

  Blijkt dus horeca-overkill.

 7. Scherpschutter

  Gefrituurde kip op een donut? Really…?

 8. R. Stekelenburg

  zoveelste horeca, onzinnig, nutteloos. weg ermee. Woningen er in !

 9. Jo-Lo

  @JdV

  Wat loop je nou weer allemaal te raaskallen?

  Hoezo de meeste mensen (met een kantoorbaan bedoel je neem ik aan) zijn al een half uur aan het werk? Zegt het begrip “working NINE tof five” je iets? Dat is 1. Vrij internationale standaard.

  2) De meeste mensen met wat meer praktische beroepen beginnen al veel eerder (tussen 6 en 8:30). Toch zijn de meeste horecazaken ter wereld die ontbijt serveren toch pas om 8 of 9 uur open. Dus dit is gewoon de internationale standaard. Dat is 2.

  3) Het is tegenwoordig in beroepen waarin dit kan normaal om mensen wat meer flexibele tijden te laten werken. Bij mijn bedrijf beginnen sommige mensen om 7:30 en anderen pas om 11:30. Die werken dan door tot 19:30. Kan allemaal. Je zou bij mijn bedrijf ook tot 0:00 kunnen doorwerken. Kan en mag allemaal. De vaste vergaderingen zijn iedere dag tussen 9:30 en 12:30. Dan is dus ook meestal iedereen wel aan het werk. En de laat-komers komen soms weer eerder voor belangrijke meetings. Mijn leidinggevenden gaan er van uit dat de meeste mensen in ons bedrijf hun uren keurig zelf bijhouden en ongeveer 7:30/ 8 uur per dag werken. Er is dus gewoon een marge. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit van het geleverde werk. Niet om de kwantiteit. Als iemand zijn werk kan doen binnen 6 uur en zijn doelen haalt is dat ook goed. Soms beginnen we de dag buiten de deur, eventueel met een brunch ;).

 10. Pieter

  Lekker verbouwen tot woningen
  Te veel horeca
  Woningnood

 11. WvR

  @JdV:
  Ik beschouw mij zelf als (redelijk) normaal, en ontbijt rond 9:30.
  Doorgaans thuis, uit praktische overwegingen.

  De ondernemer denkt er geld mee te kunnen verdienen, en lijkt dat ook te doen, gezien z’n andere locatie. We gaan zien hoe ze het doen.

  Wat het geleuter over Millenials/GenZ/Normalen/[Zorg|Onderwijs|Winkel]-Personeel er mee van doen heeft is mij een raadsel, anders dan een voorwensel iets te zeiken te hebben.

  En ik val overigens in geen van bovenstaande categorieën.

 12. Piep R

  Ted’s All Day brunch is een formule, geen concept.
  Een concept is iets dat nog in ontwkkeling is.

  Hoe dit past in Healthy Urban Living is mij een raadsel. Prima hoor, ik kan me best beheersen en wil graag zelf kunnen kiezen, maar in het kader van het tegengaan van fast food had ik een strengere opstelling van de gemeente verwacht bij de vergunning.
  Dus straks niet huilie-huilie doen als de doelstellingen voor verminderen van obesitas niet zijn gehaald. Dan had je dit en die nieuwe Vette Phills tent in de Vinkenburgerstraat maar niet moeten toestaan.

 13. jodelientje

  zonde van de ruimte. Had woonruimte kunnen worden. HorecaR moet het worden.

 14. Katja

  “een begrip in Utrecht als Daen’s Café”. Nou, kreeg laats daar een kopje (nee, in een glas) slappe koffie voor 3 euro. Ga ik niet meer doen.

 15. Johan

  @Piep R, we gaan toch geen vergunning onthouden omdat de uitbater menu’s aanbiedt die niet passen in het beleid van de gemeente? Zolang het legaal is, en past in de gebiedsfunctie, is het wat mij betreft gewoon toegestaan.
  En wat betreft Healthy Urban Living; voor wie wil, is er ook nu al keuze. En als er meer vraag komt, zal het aanbod ook vanzelf toenemen.

 16. Mark

  @Johan: “we gaan toch geen vergunning onthouden omdat de uitbater menu’s aanbiedt die niet passen in het beleid van de gemeente?”
  Jawel hoor. Weet je nog de poffertjeskraam die niet dichtbij Overvecht geplaatst mocht worden omdat daar al zoveel sprake is van overgewicht?

 17. sjaak

  @Pieter: prima joh, worden wel hele dure woningen dan, niet voor starters ofzo en zeker geen sociale woningbouw. Ga je vervolgens daar weer over zeiken, wedden?

 18. Ans

  Lekker & gezond toch, gepocheerd eitje met vers brood. Hoe kunnen mensen daar nou negatief over doen?

 19. An Ti

  @ Mark

  Die poffertjeskraam in Overvecht had gewoon met het bestemmingsplan te maken hoor. Dat het gesprek en de discussie gekaapt werden door mensen met andere ideetjes is een andere, maar de kraam paste niet in het geldende bestemmingsplan. Wat mij betreft had je gewoon het bestemmingsplan kunnen aanpassen. En de kraameigenaar had dit natuurlijk via de juridische weg jarenlang kunnen gaan aanvechten.

 20. Len

  @Katja: Ik snap die (munt)thee in een groot glas ook niet. Dan moet je eerst een kwartier wachten om het af te laten koelen voordat je ‘m fatsoenlijk vast kunt houden.

 21. Statler

  @Len:
  daar zijn dubbelwandige glazen voor. Spoiler: je verbrand alsnog wel je mond.
  Met vriendelijke groet,
  PeterH

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).