Tostirestaurant Toastable komt op de Oudegracht in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Tostirestaurant Toastable komt op de Oudegracht in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Tostirestaurant Toastable komt op de Oudegracht in Utrecht

Tostirestaurant Toastable komt op de Oudegracht in Utrecht
Het pand op de Oudegracht waar een Toastable moet komen. Beeld: Google Maps
Restaurant Toastable komt naar Utrecht. De franchise opent een vestiging aan de Oudegracht. Dat meldt het bedrijf op Instagram.

Restaurant Toastable komt naar Utrecht. De franchise opent een vestiging aan de Oudegracht. Dat meldt het bedrijf op Instagram.

Toastable is een restaurant gespecialiseerd in tosti’s wil de vestiging openen in april dit jaar aan de Oudegracht 122. Eerder zat hier The Bluzone.

Er zijn al vestigingen van het restaurant in Amsterdam, Den Haag en Delft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WE <3 UTRECHT – Toastable is coming to Oudegracht 122! ? ? ? Who’s excited? ? #April #Toastable ? by @naturebynynke

Een bericht gedeeld door Toastable (@toastable.nl) op

11 Reacties

Reageren
 1. gerben

  Revolutionair!

 2. BdV

  Kan wel zijn, maar ik hoop dat Pijper nog een jaartje of 100 blijft.

 3. Ralf

  Ik wens ze succes. De horeca voorgangers die op die locatie hebben gezeten nadat de kapper weg was waren volgens mij steeds maar voor kort open. Een lastig pand/locatie om uit te baten als horeca. Of lag het aan de ondernemers / de formule. We gaan het zien.

 4. Bram

  verschraling van de stad. Wrijf die tosti maar in je haar

 5. Fabian

  Een lekker alternatief voor broodje Mario.

 6. Tostelli

  Iedere avond sta ik in de keuken om een eenvoudige doch gezonde maaltijd in elkaar te draaien. Nooit echt hoogstaand maar toch altijd lekker, betaalbaar en gezond. Incidenteel maak ik een uitschieter boven mijn persoonlijke culinaire gemiddelde, soms naar onder. Zo maak ik een tosti als ik echt helemaal nergens zin meer in heb of helemaal niets meer kan wegens procentuele inname op de voorafgaande avond. Een tosti is dan voor mij de kaas met vleesgeworden verpersoonlijking van de weg van minste weerstand op voedselgebied, puur bedoeld als calorische startkabel op een lege inwendige accu. Ik heb nog nooit enige trots gevoeld bij het aanschouwen van de bruingebakken boterhammen in een tosti-ijzer. Hetzelfde geldt voor hotdogs in een pannetje opgiet of de drijvende repen aardappel in een pan met vet. Tosti’s associeer ik dan ook vooral met groezelige studentenhuizen, onvrijwillige vrijgezellen en de brakke laatste dag van een festival.

  Dat er dan mensen opstaan die in deze voedseltechnische grondtoestand als horecawaardig beschouwen, getuigt van originaliteit. Eerder at ik in Utrecht al een broodje hotdog met friet en cola, wat door de restauranteigenaar werd gepresenteerd als de nieuwste aanwinst op gastronomisch gebied – iets wat ik na het verbouwereerd neertellen van vijftien euro ook wel wenste te geloven. Ik kan dan ook niet wachten tot ik me in het nieuwe tostirestaurant kan neervlijen op een bank van OSB-plaat, wachtend op dubbelzijdig gegrild brood met kaas en ham. Uiteraard ambachtelijk handgemaakt, glutenvrij, veganistisch, biologisch, van lokale ingrediënten en voor de prijs van minimaal een modaal netto anderhalfuursalaris. Ik vraag me toch af: als een tosti tegenwoordig restaurantwaardig is, wat eten die restauranteigenaars dan als ze op zaterdagmiddag brak uit hun bed rollen?

 7. Marko

  Lijkt mij een vooruitgang ten opzicht van zijn voorganger. The Bluzone was verschrikkelijk overpriced en kwalitatief matig.

 8. MHteU

  Ik weet 100% zeker dat ik lekkerdere tosti’s thuis maak. Wat een verschraling weer in deze stad.

 9. Binnenstadbewoner

  Een aanwinst voor de binnenstad! Dit is er nog niet. Ik geef het een goede kans. Nederlanders houden wel van een lekkere en betaalbare tosti en een kopje koffie erbij. Suc6!

 10. Paul

  @Tostelli: Hulde, Hulde, Hulde!

 11. wollie

  ik wil op date met Tostelli

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).