Twee Utrechtse restaurants in de Terras Top 100 - De Utrechtse Internet Courant Twee Utrechtse restaurants in de Terras Top 100 - De Utrechtse Internet Courant

Twee Utrechtse restaurants in de Terras Top 100

Twee Utrechtse restaurants in de Terras Top 100
Restaurant Dengh (Beeld: Elke Smit)
De terrassen van restaurant Dengh en ‘t Wapen van Haarzuylen zijn geëindigd in de Terras Top 100 van dit jaar. Dengh en ‘t Wapen van Haarzuylen staan respectievelijk op de 42e en 73e plaats in de jaarlijkse ranglijst.

De terrassen van restaurant Dengh en ‘t Wapen van Haarzuylen zijn geëindigd in de Terras Top 100 van dit jaar. Dengh en ‘t Wapen van Haarzuylen staan respectievelijk op de 42e en 73e plaats in de jaarlijkse ranglijst.

De Terras Top 100 wordt jaarlijks samengesteld door het horecamagazine Misset Horeca. Het Utrechtse restaurant Dengh in het Máximapark en ‘t Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens staan voor het tweede jaar op rij als enige Utrechtse restaurants op de lijst.

Dengh wordt geprezen om de professionele en vriendelijke bediening, de speeltuin voor de kinderen en de aankleding: “Complimenten voor de prachtige parasols. Echte blikvangers”, schrijft Misset Horeca.

‘t Wapen van Haarzuylen

Ook de bediening van ‘t Wapen van Haarzuylen krijgt complimenten, maar daar is vooral de monumentale locatie opvallend. “De jury moet onwillekeurig aan Anton Piecks Eftelinghuisjes denken bij het zien van het monumentale pand waar ’t Wapen van Haarzuylen in huist”, aldus de Misset Horeca.

De Top 100 komt tot stand door onaangekondigde jurybezoeken bij terrassen die zich hebben aangemeld voor de ranglijst.

De nummer 1 op de lijst is het terras van restaurant De Werf in Veere, Zeeland. Amsterdam is met zeven terrassen verreweg het vaakst vertegenwoordigd in de lijst. Misset Horeca publiceert jaarlijks ook een Café Top 100. In de laatste lijst stond het Utrechtse Olivier op de 34e plaats.

Gekoppelde berichten

3 Reacties

Reageren
  1. Martijn

    Beetje vreemd dat de top 2 van vorig jaar ontbreekt in de nieuwe lijst.

  2. Erwin

    “De Top 100 komt tot stand door onaangekondigde jurybezoeken bij terrassen die zich hebben aangemeld voor de ranglijst.“
    Kleine aanvulling: deze horecagelegenheden hebben zich niet alleen aangemeld, maar daar bovendien voor betaald.
    Slechts een klein deel van de horecagelegenheden doet mee aan deze “wedstrijd”.

  3. Remco

    Wij van wc eend

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).