Tweede vestiging Spaghetteria opent de deuren | De Utrechtse Internet Courant Tweede vestiging Spaghetteria opent de deuren | De Utrechtse Internet Courant

Tweede vestiging Spaghetteria opent de deuren

Tweede vestiging Spaghetteria opent de deuren
Bron: Facebookpagina Spaghetteria Utrecht
In het pand waar restaurant Chez Jacqueline veertig jaar maaltijden serveerde is vrijdag een Spaghetteria geopend. Het is daarmee de tweede vestiging van de pastabar in Utrecht.

In het pand waar restaurant Chez Jacqueline veertig jaar maaltijden serveerde is vrijdag een Spaghetteria geopend. Het is daarmee de tweede vestiging van de pastabar in Utrecht.

“We zijn blij te melden dat we vandaag voor het eerst open kunnen bij Spaghetteria Utrecht Korte Koestraat. Vanaf 17.00 uur wordt de pasta warm geserveerd en de wijn koud geschonken”, is te lezen in een Facebookpost van de onderneming. De andere vestiging van Spaghetteria in Utrecht zit op de hoek van de Biltstraat en de Wittevrouwensingel.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. JdV

  6 maanden. Maximaal.

 2. JdV

  Grapig. Gezien de recensies over de eerste vestiging ( een van de laagst scorende restaurants in Utrecht) lijkt een tweede zaak mij geen waarde toevoegen. Zeker gezien de dramatische recensies die de eerste zaak ten deel vallen.

 3. EC

  Wat een onzin commentaar.
  De vestiging aan de Biltstraat is altijd druk en met rede: eenvoudige kaart met lekkere en betaalbare pasta gerechten en drankjes. Constante kwaliteit en ook nog eens aardig en vlot personeel.
  Gisteravond even naar de nieuwe zaak geweest en daar exact deze ervaring gehad.
  Ik hoop en verwacht dat de Spaghetteria hier ook prima gaat lopen!

 4. gerben

  @JdV, vandaar dat het er zo druk is, elke dag, misschien een optie om zelf iets te starten in Utrecht, benieuwd wat je op tafel zet, gezien je reacties, veel met “zuur” etc. maar daar zit misschien ook toekomst in 🙂

 5. Pien

  Jammer, een keer geweest en nooit meer. Kleine kaart en niet bijzonder, ook niet geschikt met kinderen. Het is zoveel van hetzelfde in de staf.

 6. Wouter

  @JdV: tja, dan ga je zo te zien af op de recensies bij Iens, waar de gemiddelde score heel laag uitvalt omdat de negatieve recensies buitensporig lage punten geven. Als je op Google of TripAdvisor kijkt zie je een aanzienlijk ander beeld dat m.i. meer strookt met hoe die tent is. En als je in het echt kijkt zie je ook dat die tent elke avond propvol zit. Maak er maar 6 maanden minimaal van! 🙂

 7. Mark

  Niet heel boeiend restaurant qua eten, maar als het loopt, dan is een tweede vestiging toch prima? Verder doet Pien mij doen besluiten om weer eens te gaan, ongeschikt voor kinderen is voor mij iets heel positiefs voor een restaurant.

 8. Berend

  @Mark: Eens. Graag meer kindvrije restaurants in Utrecht!

 9. Mark

  @Berend…alleen schijn je dat niet te mogen zeggen. Er is ooit al eens een initiatief geweest met een soort restaurantlijst met restaurants waar leeftijdsgrenzen zouden gelden of geschiktheid benoemd was o.i.d. Volgens mij is dat nooit doorgezet n.a.v. een hele shitstorm die ontstond terwijl andersom (kindvriendelijk) wel heel normaal is…

 10. Jasper

  @Mark: Jawel hoor! Er zijn mensen, waaronder ik, die meer “ongeschikt voor kinderen” restaurants willen. De reisbranche is al in dat gat gesprongen en met succes. Dus. 😉

 11. Cico

  Mark, trek dan gewoon je portemonnee en ga naar een goed Italiaans restaurant ipv goedkope tentjes gebaseerd op 1 gerecht. Dan weet je direct wat voor publiek er zit.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).