Utrechtse gastronomie slaat opnieuw handen ineen voor ‘Domstad Restaurant Roulette’ Utrechtse gastronomie slaat opnieuw handen ineen voor ‘Domstad Restaurant Roulette’

Utrechtse gastronomie slaat opnieuw handen ineen voor ‘Domstad Restaurant Roulette’

Utrechtse gastronomie slaat opnieuw handen ineen voor ‘Domstad Restaurant Roulette’
Restaurant Concours tijdens het vorige evenement van Utrechtse Gastronomie op de Kaart.
Maar liefst 24 restaurants uit Utrecht duiken op 11 november samen de keuken in voor het evenement Domstad Restaurant Roulette. Samen zorgen zij voor een lunch van vier gangen, op vier locaties.

Maar liefst 24 restaurants uit Utrecht duiken op 11 november samen de keuken in voor het evenement Domstad Restaurant Roulette. Samen zorgen zij voor een lunch van vier gangen, op vier locaties.

Tijdens de slotdag van de vieren van Utrecht900 organiseert het collectief Utrechtse Gastronomie op de Kaart opnieuw een bijzonder culinair evenement. Deze Sint Maarten gaan de gasten van de ‘Domstad Restaurant Roulette’ een lunchroute door de stad volgen.

De deelnemende restaurants zijn al bekend. Op alfabetische volgorde: Blauw, Broei, Carél, Concours, Europa, Feu, Fico, Florent, Goesting, Grace, Guillotine, Hemel & Aarde, Karel 5, Ketelhuis, Madeleine, Pand 33, Rosie, Saar, Sea Salt Saloon, Simple, Syr, Watertoren, Zies en 273.

Roulette

Op deze route komen zij aan tafel bij vier van de deelnemende restaurants. Aan iedere tafel wordt een nieuwe gang geserveerd. Bij wie je terechtkomt, is nog een verrassing. De route wordt bepaald door een roulette.

Het menu zal dus ook per gast verschillend zijn. “Van restaurant tot culinair café, allen serveren een gerecht met hun signatuur, voor een veelzijdige selectie van het moois dat ons stadsie te bieden heeft”, laat organisator Guus Thijssen weten.

Deelnemen aan de lunchervaring Domstad Restaurant Roulette kan met een ticket. De tickets zijn vanaf 22 oktober te koop op de website van het evenement.


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg maken samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode en hebben daarbij jouw hulp nodig! Lees hier meer en bestel alvast een boek.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).