Vegitalian Pizzabar opent de deuren aan de Nachtegaalstraat in Utrecht Vegitalian Pizzabar opent de deuren aan de Nachtegaalstraat in Utrecht

Vegitalian Pizzabar opent de deuren aan de Nachtegaalstraat in Utrecht

Vegitalian Pizzabar opent de deuren aan de Nachtegaalstraat in Utrecht
Foto gemaakt tijdens het proefdraaien van Vegitalian Pizzabar
De ondernemers van onder meer The Streetfood Club, Bar Cava en Ruby Rose breiden Vegitalian uit met de Pizzabar. De nieuwe zaak aan de Nachtegaalstraat opent zaterdag 9 april de deuren.

De ondernemers van onder meer The Streetfood Club, Bar Cava en Ruby Rose breiden Vegitalian uit met de Pizzabar. De nieuwe zaak aan de Nachtegaalstraat opent zaterdag 9 april de deuren.

Vegitalian heeft al een vestiging op de Schoutenstraat en zit ook al in de Nachtegaalstraat met een keuken waar eten wordt bereid voor bezorging. Dit doen ze op de voormalige locatie van lunchroom en cateringzaak Dik Trom, een familiebedrijf dat dertig jaar geopend was. Nu opent Vegitalian ook een pizzabar in het naastgelegen pand op nummer 29B.

De pizzabar is vanaf 17.00 uur open en blijft dat tot ‘laat’. Behalve de bekende pizza’s, pasta’s en salades worden er ook wijnen, limoncello’s, cocktails en limonsecco’s geserveerd. Er is een lange bar en een tap waar drie verschillende huisgemaakte limoncello’s uitkomen. Gasten krijgen in de maand april 50 procent korting op het eten.


Wil jij DUIC steunen en een set ansichtkaarten ontvangen met de beste foto’s uit het boek DUIC in 2021? Voor 7,95 euro krijg je twaalf kaarten, van elke maand in 2021 één ansichtkaart. Met de aanschaf van de kaarten heb je niet alleen een herinnering aan 2021 – om op te hangen, te bewaren of te versturen – maar steun je ook de lokale journalistiek in Utrecht.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Leon

  Leuk.

 2. Bernhard

  Het is deze ondernemers gelukt om de grootste horecamarketingclichés in één naam onder te brengen. Hulde!

 3. Koel Hoofd

  Vegitalian pizzabar?
  Het cliché niveau in Utrecht is echt heel ver beneden alle pijl.

 4. C.

  @ allen hiervóór: Leuk? Hulde? Inderdaad, beneden alle peil (sic!). Afgelopen vrijdagavond rond de klok van tien er vanuit de binnenstad langs komen lopen, of beter gezegd: over de rijbaan hebben moeten lopen (met gevaar voor eigen leven), want de hele stoep ter plaatse leek als terras voor staande gasten in gebruik te zijn genomen, waarbij er aldus geen ruimte meer was voor voetgangers. Daar heeft de gemeente dus die fijne ruime stoep voor aangelegd in de Nachtegaalstraat, om — gedoogd? met vergunning? — in gebruik te laten nemen door onze fijne Utrechtse horeca. (Maar dat zal wel weer zeuren en een ander niets gunnen zijn …).

 5. W

  Klopt C, niet gunnen. Er was namelijk een eenmalige openingsborrel. Fijn leven verder!

 6. C.

  @ W. Eenmalige openingsborrel … je kan me wat. Meestal is het toch: één vinger en dan vervolgens de hele hand. Waarop vervolgens wordt gedoogd en niet meer gehandhaafd. Want — als gezegd — gezeur en niet gunnen …

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).