Vierde vestiging van Meneer Smakers in Utrecht komt aan de Marnixlaan: ‘Wij willen de hele stad bedienen’ | De Utrechtse Internet Courant Vierde vestiging van Meneer Smakers in Utrecht komt aan de Marnixlaan: ‘Wij willen de hele stad bedienen’ | De Utrechtse Internet Courant

Vierde vestiging van Meneer Smakers in Utrecht komt aan de Marnixlaan: ‘Wij willen de hele stad bedienen’

Vierde vestiging van Meneer Smakers in Utrecht komt aan de Marnixlaan: ‘Wij willen de hele stad bedienen’
Een van de vestigingen van Smakers. Foto DUIC
Er komt een nieuwe vestiging van het Utrechtse Meneer Smakers. De nieuwe zaak moet eind april of begin mei openen op de Marnixlaan 118.

Er komt een nieuwe vestiging van het Utrechtse Meneer Smakers. De nieuwe zaak moet eind april of begin mei openen op de Marnixlaan 118.

Het hamburgerrestaurant heeft al drie vestigingen binnen de singels in Utrecht, maar gaat nu ook uitbreiden buiten het centrum. “We bereiken de westkant van Utrecht nog niet en hebben daarom gekozen voor deze locatie. Wij als echt Utrechts restaurant willen graag de hele stad bedienen”, vertelt Huub van de Vecht, een van de initiatiefnemers.

Hij vertelt dat deze vestiging ook een echt restaurant wordt en hetzelfde concept als de drie andere vestigingen heeft. “Maar net als op de Nobelstraat is ook bezorging mogelijk via Foodora.”

Een definitieve datum van opening kan Van de Vecht nog niet geven, maar hij hoopt eind april open te gaan aan de Marnixlaan. De andere vestigingen van Smakers zijn aan de Oudegracht, Twijnstraat en Nobelstraat.

Het nieuwe pand waar Smakers in zal komen. Beeld: Google Streetview

7 Reacties

Reageren
 1. Berend

  Niet per se heel enthousiast over de zoveelste Meneer Smakers, maar wel heel positief dat er wat zaakjes van een behoorlijke kwaliteit/uitstraling naar deze kant van de stad komen. Eerst al Gys en die hippe ‘pizzabar’ aan de ASW en nu zelfs Smakers aan de Marnixlaan. Hopelijk zet deze ontwikkeling zich door en draagt het eraan bij de buurt een beetje uit het slop te trekken.

  Ondertussen kan de gemeente nog wel wat harder z’n best doen om af te rekenen met alle overlast veroorzakende malafide zaakjes aan de Straatweg. Er zijn nog veel te veel schimmige belhuisjes, goktenten, massagesalons en witwaskappertjes. En wat te denken van alle leegstand. Draagt ook niet bepaald bij aan een sfeervol/ordentelijk straatbeeld.

 2. Berk

  Eens met Berend, maar het is wel zo dat er wel duidelijk wat begint te veranderen aan de ASW. Veel pandjes worden op dit moment omgeturnd tot appartementen en er komen leuke nieuwe tentjes bij, behalve die Berend noemde, ook aan het begin van de straatweg bij de Albert Heijn, een bij de watertoren en waarschijnlijk op de hoek van Acasiastraat/ASW.

 3. GeeWee

  waarom worden de kappers op de ASW in verband gebracht met witwaspraktijken?

 4. Teunis

  Ook die wijken gaan gentrificeren.

 5. Tomasso Tomasso

  @GeeWee
  De ASW kent een ongebruikelijke dichtheid van dienstverlenende zaken die, wanneer je er wat beter naar kijkt, te weinig aanloop en klandizie hebben om normaliter het hoofd boven water te houden. In dat soort gevallen is er vaak sprake van zwart geld in de boeken (dat opgegeven wordt als inkomsten door klanten die er niet zijn) wat vervolgens via de belastingaangifte wit wordt gewassen. Het zal niet om elk kapper en elke belwinkel gaan maar ongetwijfeld over een aantal.

 6. Marnix

  Omdat ze goede shampoo hebben

 7. Aniwe

  Meneer Smakers moet ook maar eens gaan kijken op het GWC Overvecht…..
  Genoeg ruimte en klandizie.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).