Voormalige garage maakt plaats voor hotel | De Utrechtse Internet Courant Voormalige garage maakt plaats voor hotel | De Utrechtse Internet Courant

Voormalige garage maakt plaats voor hotel

Voormalige garage maakt plaats voor hotel
Het gebouw van de voormalige Citroëngarage Boll op Rotsoord is tegen de vlakte. De leegte gaat opgevuld worden door een gloednieuw hotel.

Het gebouw van de voormalige Citroëngarage Boll op Rotsoord is tegen de vlakte. De leegte gaat opgevuld worden door een gloednieuw hotel.

In het pand werden al jarenlang geen auto’s meer verkocht. Nadat Boll vertrok heeft ook kringloopwinkel De Waarde er nog voor een langere periode gezeten. De afgelopen maanden is al het asbest verwijderd waarna er met groot materieel gesloopt is. Nu is het pand, dat naast poppodium De Helling stond, dan echt tegen de vlakte gegaan.

Op deze plek komt een Moxy-hotel met 172 kamers. De hotelketen omschrijft het eigen concept als ‘luxe maar betaalbare kamers gericht op de behoeften van millennials’. De keten heeft tientallen vestigingen in de wereld, waarvan één in Amsterdam. De locatie in Utrecht wordt de tweede vestiging in Nederland.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Jeroen

  Goede ontwikkeling, jammer dat het hotel niet een ietsjes mooier ontwerp heeft..

 2. katja

  “gericht op de behoeften van millennials”. Korte termijnvisie, dus.

 3. Jeroen

  @katja overlijden alle millennials plots binnen enkele jaren?

 4. JdV

  @jeroen. Nee. Maar demografisch gezien neemt het aantal millenials in rap tempo af. Het aantal 65+ neemt razendsnel toe.

 5. Herman

  millennials is de naam voor de generatie mensen die tussen 1980 en 2000 zijn geboren.
  Statistisch gezien leven die nog zo’n 40 tot 60 jaar.

 6. Ramon

  @JVD. Tsja als je milleniums zo letterlijk neemt. Dit wordt gewoon een Moxy. Is een goed betaalbare hotel formule voor over het algemeen jongelui.

  Prima plek voor een hotel. Een leuke levendige buurt. En je loopt zo de binnenstad in.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).