Fietsenstalling Vredenburg na zes jaar weer open | De Utrechtse Internet Courant Fietsenstalling Vredenburg na zes jaar weer open | De Utrechtse Internet Courant

Fietsenstalling Vredenburg na zes jaar weer open

Fietsenstalling Vredenburg na zes jaar weer open

Na aan afwezigheid van bijna zes jaar is de openbare fietsenstalling op het Vredenburg weer terug. Vandaag werd de stalling feestelijk geopend door wethouder Lintmeijer (verkeer). De ingang van de stalling zit aan de busbaan kant van de nieuwe Hollandse Toren. 

Wethouder Lintmeijer: “Met de 800 plekken zijn we enorm blij, maar het is nog lang niet genoeg. Toch mogen we tevreden zijn met deze stalling. Het is een duurzame ruimte en als wethouder van monumenten ben ik ook blij met het stukje geschiedenis wat in de gang te bezichtigen is. De historische elementen voegen echt iets toe.”

Openingstijden

maandag t/m woensdag: 07.00 – 00.00 uur
donderdag en vrijdag: 07.00 – 04.00 uur
zaterdag: 08.00 – 04.00 uur
zondag: 11.30 – 00.00 uur

Prijs

Fiets: 1e dag gratis, opvolgende dagen: €0,50 per extra dag
Jaarabonnement fiets: €65,45

Foto’s: DUIC

In een paar minuten ken je de hele geschiedenis van kasteel Vredenburg
In een paar minuten ken je de hele geschiedenis van kasteel Vredenburg
Gevestigd pal naast het muziekcentrum
Gevestigd pal naast het muziekcentrum
De fietsenstalling met 800 plekken
De fietsenstalling met 800 plekken

2 Reacties

Reageren
  1. Mia Amram

    Dat er weer een fietsenstalling is op het Vredenburg is heel mooi en stap in de goede richting. Maar. Het is niet genoeg en het helpt niet de overlast fietsenchaos in binnenstad tegen te gaan als iedereen nog steeds fiets kan parkeren waar men wil. Hetzelfde als met auto’s 25 jaar geleden, op een gegeven moment waren dat er ook teveel. Ga nu eens handhaven Gemeente Utrecht, wel heel streng op autoparkeren, maar niet t.a.v. fietsen???

  2. John Klabbers

    Blij dat de fietsenstalling open is vooral voor het markt publiek nu nog allemaal de stalling ook gaan gebruiken

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).