Filmpje: vorderingen bouw stationsgebied, er verandert echt wat! | De Utrechtse Internet Courant Filmpje: vorderingen bouw stationsgebied, er verandert echt wat! | De Utrechtse Internet Courant

Filmpje: vorderingen bouw stationsgebied, er verandert echt wat!

Filmpje: vorderingen bouw stationsgebied, er verandert echt wat!

De live beelden van de webcams op het dak van de Katreinetoren boven Utrecht Centraal hebben we inmiddels allemaal kunnen bekijken. Maar om goed te zien wat er precies is veranderd, heeft CU2030 een filmpje gemaakt. Ditmaal een overzicht van de Catharijnesingel richting Paardenveld.

Op de beelden die sinds 2012 met een webcam gemaakt zijn, zien we fietspaden komen en gaan, en wegen verplaatst worden. Er is te zien dat er al behoorlijk wat is veranderd in de afgelopen twee jaar, ook al lijkt het af en toe van niet.

Op de live webcams op internet kunt u ook zien hoe de bouw van het nieuwe Busstation west, het nieuwe dak van OV-terminal Utrecht Centraal, het werk aan de sporen 1 t/m 4 vordert.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).