Binnenkort de hele dag ontbijten bij Teds aan de Oudegracht: “De beste cheese steak die er is” | De Utrechtse Internet Courant Binnenkort de hele dag ontbijten bij Teds aan de Oudegracht: “De beste cheese steak die er is” | De Utrechtse Internet Courant

Binnenkort de hele dag ontbijten bij Teds aan de Oudegracht: “De beste cheese steak die er is”

Binnenkort de hele dag ontbijten bij Teds aan de Oudegracht: “De beste cheese steak die er is”
Een ontbijttafel in Teds. Foto: Teds
Een opvallende verschijning in de Utrechtse horecawereld. Volgende maand opent Teds aan de Lichte Gaard, een plek waar je de hele dag door kan brunchen. “Raar, dat je bijna nergens na 11 uur nog een yoghurtje kan bestellen.”

Een opvallende verschijning in de Utrechtse horecawereld. Volgende maand opent Teds aan de Lichte Gaard, een plek waar je de hele dag door kan brunchen. “Raar, dat je bijna nergens na 11 uur nog een yoghurtje kan bestellen.”

Teds is anderhalf jaar geleden in Amsterdam ontstaan. “Maar ik wilde terug richting mijn hometown”, verklaart Sanne Huisman, eigenaresse van Teds. “Ik ben geboren en getogen in Houten en vond het na anderhalf jaar Amsterdam, waar het heel goed loopt, tijd om ook wat dichter bij huis in Utrecht een vestiging te openen.”

Het idee voor een zogeheten all day brunch kwam voort uit een persoonlijke frustratie van Huisman. “Onder het ontbijt vallen al mijn lievelingsgerechten en ik vind het heel irritant wanneer ik wat later de stad in ga, ik dan niet meer alles van de kaart kan bestellen. Een yoghurtje om elf uur bestellen bijvoorbeeld, dat kan bij de meeste zaken niet omdat de lunchkaart al van kracht is. En als ik om elf uur ‘s ochtends een steak wil eten omdat ik brak ben, kan dat ook niet omdat de dinerkaart nog niet is ingegaan. Dat is toch raar?”

Op de kaart van Teds staan onder andere verschillende sandwiches, verschillende soorten yoghurt, salades, banaanpannenkoeken, een bad-ass pulled chicken en verschillende soorten egg benedicts. “Onze gepocheerde eitjes op croissants zijn denk ik vrij uniek. En we hebben de beste cheese steak die er is. Mensen komen echt wekelijks terug voor deze gerechten”, besluit Huisman.

14 Reacties

Reageren
 1. Jeroen de Vries

  Teds zal wel niet om 7 uur in de ochtend open gaan, dus veel werkende mensen gaan geen gebruik maken van deze service.
  Het zou leuk zijn als er een zaak zou openendie om een uur of half zeven al een goed ontbijt zou serveren. Om 11 uur hoeft niet wat mij betreft.

 2. Niels

  Teds Amsterdam is open van 07:00-19:00dus wellicht heb je geluk.

 3. tonny kuys

  Jeroen de vries, ik denk dat jij het nergens naar je zin hebt….

 4. Suzan

  Waarom zou in godsnaam een yoghurtje willen om 11 uur ‘s ochtends ? Is daar werkelijk behoefte aan?!

 5. JP

  Ja Suzan. Een groot deel van de bevolking werkt inmiddels onregelmatig (zo’n 40%) alleen beseffen de 9 tot 5ers en veel ondernemers dat nog niet. Teds initiatief kan ik alleen maar heel hard aanmoedigen. Als je structureel op andere tijden werkt kom je best wat drempels tegen die verlaagd zouden mogen worden.

 6. MO

  Eindelijk goed brunchen in Utrecht!

 7. Suzan

  @JP: maar ook al werk je onregelmatig, waarom zou je dan in godsnaam in de stad yoghurt willen eten?

 8. Roy

  @Suzan: Omdat uit ontbijten gaan soms best heel relaxed is. Je gaat toch ook wel eens ergens buitenshuis lunchen of dineren?

 9. Jeroen de vries

  @tonny kuys. Dat zou je verbazen. Helemaal fout helaas. Bagels and Beans heeft bijvoorbeel prima ontbijtjes. Met zure jus die goed past bij je opmerkingen.

 10. rpb van steensel

  Ben benieuwd Amsterdam is natuurlijk Utrecht niet
  Amsterdam leeft van buitenlandse toerist die daar een paar uurtjes uit de bus wordt gezet.
  Een snelle lichte hap is daar welkom Utrecht heeft dat GELUKKIG veel minder .er is een ander publiek dat om 12 wil lunchen de werkende middenstand deze waarderen het nieuwe lunchen best wel. Maar daarna? toch veel succes?

 11. Willem van Oostrum

  Ontbijten kan bij Daen’s in Utrecht vanaf 7 uur s morgens en tot 4 uur in de middag. Met allemaal homemade producten zoals granola met griekse yoghurt en verse vruchten,
  maar ook croissantjes en gebakken eitjes etc. Alleen voor die cheesesteak moet je toch echt naar Ted’s.
  Succes, Sanne!

 12. Conny den Ouden

  Top initiatief. Ik verheug me er op dat we eindelijk ook in Utrecht een dergelijke zaak gaan krijgen. Iedereen heeft zo zn eigen behoeftes. En Teds voorziet in al die behoeftes.

 13. Mia Amram

  Het houdt niet op met de horeca in de binnenstad. Leuk plan maar is het echt zo fijn dat bijna elk pand wat vrij komt in de binnenstad tegenwoordig ingevuld wordt met food?

 14. Bas

  Ook bij Cornelis coffee kun je de hele dag met heerlijke yoghurt & fruit & (glutenbroden) granola ontbijten en die zijn om 8u open:) maar ook ik ben benieuwd naar Ted’s! Succes

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).