Damn Good Soap Company start barbershop in brugwachtershuisje: Cuts & Caffeine | De Utrechtse Internet Courant Damn Good Soap Company start barbershop in brugwachtershuisje: Cuts & Caffeine | De Utrechtse Internet Courant

Damn Good Soap Company start barbershop in brugwachtershuisje: Cuts & Caffeine

Damn Good Soap Company start barbershop in brugwachtershuisje: Cuts & Caffeine
Er is een invulling gevonden voor het markante brugwachtershuisje aan de Oosterkade bij het Ledig Erf. Het aan de overkant gelegen Damn Good Soap Company start daar volgende maand barbershop Cuts & Caffeine.

Er is een invulling gevonden voor het markante brugwachtershuisje aan de Oosterkade bij het Ledig Erf. Het aan de overkant gelegen Damn Good Soap Company start daar volgende maand barbershop Cuts & Caffeine.

De barbershop wordt een aanvulling op de webshop die eigenaar Jasper van Impelen al tijden heeft aan de Westerkade. Via zijn Damn Good Soap Company verkoopt hij zeep, shampoo en accessoires voor baarden en in zijn nieuwe barbershop kunnen mannen geknipt en geschoren worden.

“Het komt inderdaad mooi samen,” vertelt Van Impelen. “Er kan ook nog steeds koffie en koffie to go besteld worden in de nieuwe zaak. Ik heb de apparatuur hiervoor van de vorige eigenaren (Goede Vrijdag, red.) overgenomen. Verder komt er één stoel in de shop waarin mensen geholpen kunnen worden. Het is een leuke uitbreiding.”

©RGER_20160223_Goede Vrijdag_0003 FB_IMG_1455544697171

Damn Good Soap Company

De Damn Good Soap van Van Impelen gaat heel Europa door. “Ik maak duurzame producten voor mannen en verkoop die via mijn webshop. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby van de laatste jaren. Ik verkoop mijn producten tegenwoordig van Litouwen en Rusland tot en met Spanje.”

Cuts & Caffeine moet 21 maart opengaan.

8 Reacties

Reageren
 1. frans borgers

  Wat een fantastisch idee een barbershop in het brugwachtershuisje aan de Westerkade.

  Als ik naar Nederland kom ga ik zeker mijn haar en baard laten fatsoeneren. Reken maar !!!

 2. [email protected]

  Zou die ook haatbaarden doen in zijn shop …………

 3. Harry

  @[email protected]: Waarschijnlijk wel de meeste mensen in Utrecht hebben geen vooroordelen en helpen iedereen in hun zaak.

  Wat een naar mannetje ben jij toch trouwens. Kan je niet eens wat anders gaan doen dan constant hier lopen zeiken op alles en iedereen?

 4. Peet

  Topidee!
  Goed nagedacht,,,sukses man

  Als er nou maar geen haatbaarden komen

 5. Nedo

  Zo te zien kan Jasper zelf ook wel een goede knipbeurt gebruiken. 🙂

 6. Zonnewende

  Super leuk idee!
  Was al benieuwd wat er na Goede Vrijdag in zou komen. Dit past perfect en ook bij z’n andere succesvolle bedrijfje.

  Succes Jasper!

  Mijn neef heeft zijn goed lopende kapperszaak een paar jaar geleden opgegeven voor een eenmans herensalon in een leuk oud pandje in Hengelo (of all places). Hij is continu volgeboekt. Is het niet in de shop, dan wel op een van de vele festivals/streekmarkten waar hij heen gaat. Mocht je nieuwsgierig zijn: Baard en Haar.

 7. Van Pimpelen

  … helaas beantwoordt e.e.a. niet in de behoefte van minderbaardigen alswel/danook minderharigen…

 8. Ton

  Als het te druk is kun je altijd nog met een sloep naar kapper Sjaak in Vreeswijk varen, Leuk die herkenbare historische gebouwtjes! Top ondernemers, het maakt het leuk voor de burger!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).