DUIC in Zaken met Packaly: ‘Onze pakketbezorgers krijgen een goed salaris’ DUIC in Zaken met Packaly: ‘Onze pakketbezorgers krijgen een goed salaris’

DUIC in Zaken met Packaly: ‘Onze pakketbezorgers krijgen een goed salaris’

DUIC in Zaken met Packaly: ‘Onze pakketbezorgers krijgen een goed salaris’
Mede dankzij de lockdown groeit het Utrechtse fietskoeriersbedrijf Packaly hard. In 10 Nederlandse steden worden pakketten van lokale winkels in recordtijd bezorgd.

Mede dankzij de lockdown groeit het Utrechtse fietskoeriersbedrijf Packaly hard. In 10 Nederlandse steden worden pakketten van lokale winkels in recordtijd bezorgd.

We zijn eigenlijk een techbedrijf zegt oprichter Axel Dekker in deze aflevering van DUIC in Zaken. “Omdat we onze IT zo goed op orde hebben, kunnen we heel efficiënt werken. En dat zorgt ervoor dat we binnen een uur nadat de bestelling is gedaan, voor je deur kunnen staan met je pakket. Er rijden nu zo’n 600 fietskoeriers voor Packaly, die met name dankzij de efficiëntie van de IT gewoon een fatsoenlijk salaris verdienen.”

In DUIC in Zaken praat presentator Gert-Jan Jansen – zelf al 28 jaar ondernemer – met ondernemers en ondernemende mensen uit onze stad over dromen, ambities, innovaties, tips en worstelingen.

Heb je vragen, opmerkingen, aanvullingen of ideeën voor deze nieuwe reeks DUIC in Zaken? Grijp je toetsenbord en mail ons op [email protected]

2 Reacties

Reageren
 1. Manou De R.

  Sorry Axel, iedereen hier is liever druk met afvalcontainers en wat bomen langs de A27.

 2. Niki Hendriks

  Beste Packaly,

  Ik ben even benieuwd…. hoe verdienen jullie koeriers dan dat ‘goede salaris’?

  Uit jullie website blijkt:
  – zzp-structuur
  – betaling per bezorging
  – eigen fiets nodig
  – eigen telefoon nodig
  – eigen werkkleding nodig

  Tot nu toe lees ik niets over wat jullie als Packaly precies bijdragen aan dat ‘goede salaris’….

  Dat jullie IT de slimste route uitkiest om meer te verdienen, zoals op de website staat, is niet anders dan hoe de gebruikelijke (kaalpluk/schijn-zzp) platformen werken.

  Ik dacht ‘ha fijn, een duurzame koerier die lokale ondernemers bedient én goed zorgt voor haar bezorgers, zodat die niet als gekken door de stad hoeven te racen’. Tot ik op jullie ‘koerier worden?’ pagina keek.

  Kunnen jullie misschien toelichten hoe jullie koeriers anders beloond worden (lees: tegen betere voorwaarden)?

  Afgezien van mijn vraag: mooi initiatief! Ik blijf het volgen.

  Vriendelijke groeten,
  Niki Hendriks

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).