Een wandeling in Utrecht met: Harold van Gerven - De Utrechtse Internet Courant Een wandeling in Utrecht met: Harold van Gerven - De Utrechtse Internet Courant

Een wandeling in Utrecht met: Harold van Gerven

Een wandeling in Utrecht met: Harold van Gerven

www.care4hr.nl helpt organisaties beter presteren, door het ontzorgen van de personeels-en salarisadministratie en de ontwikkeling van medewerkers.

Tegenover me zit Harold van Gerven, 40 jaar, getrouwd, vader van 2 jongens van 4 en 5 jaar. Hij woont in Utrecht en we drinken koffie bij De Rechtbank. Het is 19 juli maar buiten lijkt het herfst. We zitten binnen en praten over zijn bedrijf Care4HR.

Tot 2008 werkte Harold als HR-manager bij RTL Nederland. Het keurslijf binnen een grote organisatie paste steeds minder en het kriebelde om voor zichzelf te beginnen. Zijn vrouw verklaarde hem aanvankelijk voor gek. Goede baan, goed inkomen, eerste kind net geboren, tweede in aantocht. Voor Harold stond het vast dat hij zijn eigen bedrijf wilde beginnen. Nadat hij in contact kwam met Matthijs Ploos van Amstel – ook HR-manager- zijn ze in 2008 samen begonnen.

Care4HR ontzorgt organisaties op het gebied van Human Resources (Personeelszaken). Het bedrijf heeft 3 poten: Human Resources-advies, Training, en Salaris en Human Resources abonnementen voor het MKB, zij maken hiervoor o.a. gebruik van een online salaris en personeelsinformatiesysteem. Voor de trainingen beschikken ze over een netwerk van trainers op het gebied van management, leidinggeven, timemanagement, communicatieve vaardigheden, functioneren en beoordelen, e.d.  Ook Harold geeft de trainingen. Voor het geven van Human Resources-advies hebben zij o.a. de beschikking over Monique Heijtel die vanuit haar fiscaal-juridische vakgebied organisaties adviseert over personeelsaangelegenheden, arbeidsvoorwaarden, sociale verzekeringen.

Het online salaris en personeelsinformatiesysteem dat Care4HR aanbiedt ondersteunt organisaties bij salarisverwerking, personeelsinformatie en biedt een intranetomgeving voor alle personeelszaken informatie. Bedrijven in het MKB kunnen hun gehele personeels- en salarisadministratie uitbesteden aan Care4HR of kiezen uit verschillende abonnementen. Er is een online systeem met inlogcode voor leidinggevenden en medewerkers, een te downloaden app voor de telefoon en de persoonlijke advisering van Harold, Matthijs en Monique.

De ambitie van Care4HR is om te groeien samen met hun MKB-partners. Dit vraagt om vertrouwen en het opbouwen van een band met hun partners. Op dit moment hebben zij contracten met organisaties tot ongeveer 15-20  medewerkers en gesprekken over de uitbesteding van HR-activiteiten voor bedrijven van 25 tot  70 medewerkers. Het systeem dat zij aanbieden en de groeiende schil van specialisten geeft mogelijkheden om dit ook voor grotere bedrijven te doen.

Care4HR is gevestigd aan de rand van de binnenstad in Utrecht. Tot nu toe zitten de cliënten door heel Nederland verspreid, maar verhoudingsgewijs nog weinig in Utrecht. Harold en zijn mensen willen het regionale deel graag verder  uitbreiden komend jaar.

Het motto van Harold: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’

Interview en foto: Rob van Veenendaal – Loopbanen en Levenslopen – www.inextens.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).