Frikandelijs bij Roberto Gelato: “Ook lekker met mosterd!” | De Utrechtse Internet Courant Frikandelijs bij Roberto Gelato: “Ook lekker met mosterd!” | De Utrechtse Internet Courant

Frikandelijs bij Roberto Gelato: “Ook lekker met mosterd!”

Frikandelijs bij Roberto Gelato: “Ook lekker met mosterd!”
Een opmerkelijke actie van Utrechts bekendste ijscoman Roberto Coletti. De man achter ijssalon Roberto Gelato in de Poortstraat komt deze zomer met Frikandelijs op de kaart. “Het recept staat binnenkort online, heel Nederland moet dit kunnen maken.”

Een opmerkelijke actie van Utrechts bekendste ijscoman Roberto Coletti. De man achter ijssalon Roberto Gelato in de Poortstraat komt deze zomer met Frikandelijs op de kaart. “Het recept staat binnenkort online, heel Nederland moet dit kunnen maken.”

Het idee voor het bijzondere ijs kwam door een trend die volgens Coletti door het land raast. “In Urk hebben ze een pizza-frikandel, in Nijmegen discodip met frikandel en in Vught hebben ze een catamaran met frikandel. Utrecht mag niet achter blijven.” Afgelopen weekend verkocht Coletti al ruim 5 liter van deze nieuwe spraakmakende ijsjes.

Echt frikandelijs maken vereist geen bijzondere vakmanschapskunsten. “Gewoon suiker, room en melk samenvoegen en daar doe je een frikandel bij. Ik zet het recept binnenkort online. Heel Nederland moet dit kunnen maken.”

De vrouw van Coletti, Carlina De Lorenzo die ook in de zaak werkt, heeft nog een goede tip. “Frikandel eet je normaal met mayonaise en uitjes, maar dat is met dit ijs niet de bedoeling. Het is veel lekkerder met mosterd.”

Tot slot laat Coletti weten dat er nog een paar tickets te verkrijgen zijn voor zijn exclusieve ijsdiner dat hij samen met Raoul Witteman van restaurant C’est Ca aan het organiseren is. “We hebben hier geen frikandelijs, maar wel heel veel verschillende andere bijzondere smaken gecombineerd met speciaal voor de gelegenheid bijpassend gemaakte gerechten.”

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
  1. ellen

    Voor mij niet aantrekkelijk!! Bah

  2. Trol

    Gelato merda ghiaccio make, dat is pas een heerlijke smaak, echt een aanrader.

  3. Jacques Reckers

    Of Speciaal met uitjes! Lijkt mij nou echt niet lekker, echte stukjes Frikandel.

  4. Geenstijl@Utrecht

    Wat ik heel erg jammer vind is dat de andere Italiaanse ijssalons in Utrecht echt worden vergeten met hun diverse smaken, in IJssalon Gelateria Lucia bij het kleine rode brugje naast Cafe Murk, kun je heerlijke smaken krijgen die ook gewoonweg super lekker zijn ,jammer dat er geen aandacht aan word besteed.

  5. Hans

    Uiteindelijk is het heel simpel. Wil je succes hebben als (horeca) ondernemer, dan moet je natuurlijk kwaliteit bieden, maar vooral ook beleving en… Aandacht trekken. Marketing heet dat ook wel. Roberto gelato is al sinds de oprichting een topspeler in alle drie de segmenten. Petje af!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).