Wokgigant krijgt vergunning in The Wall | De Utrechtse Internet Courant Wokgigant krijgt vergunning in The Wall | De Utrechtse Internet Courant

Wokgigant krijgt vergunning in The Wall

Wokgigant krijgt vergunning in The Wall
Winkelcentrum The Wall krijgt een nieuw restaurant. Er komt een groot wokrestaurant in het grote en multifunctionele gebouw langs de A2.

Winkelcentrum The Wall krijgt een nieuw restaurant. Er komt een groot wokrestaurant in het grote en multifunctionele gebouw langs de A2.

De gemeente heeft voor het restaurant een vergunning verleend aan horeca-ondernemer Bo Qiu. Qiu is een grote ondernemer met meerdere Aziatische restaurants in het noorden en oosten van het land.

Bo Qiu was eind vorig jaar nog betrokken bij een conflict tussen drie Aziatische restauranthouders in Assen. Concurrenten van Bo Qiu vonden dat hij op onrechtmatige gronden een vergunning had gekregen voor een groot pand in Assen.

De restauranthouders voerden een bittere strijd tot in de rechtbank, waar Bo Qiu uiteindelijk gelijk kreeg.

4 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht

  Welkom in Utrecht/LeidscheRijn, nu maar hopen dat er niet het volk gaat komen zoals in de Foodspot.

 2. Dien Meibos

  Gezellig romantisch met z’n tweeen lekker eten bij de giga wok in the wall. Klinkt goed. Denk dat je er wel heerlijk mensen kunt kijken en je kan verbazen wat ze allemaal eten.

 3. Joke van der straten

  Volgens mij is het de bedoeling om mensen op de been te krijgen naar de Wall

 4. blomberg

  Zolang je er niet gratis kan parkeren eet ik wel op een andere hoek van de straat.
  Je laat je toch niet na 2 uur wegjagen als je bij de Heeren van Maarssen heerlijk de zomeravond op een terras kan vieren.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).