De Kleine Parade: nieuw restaurant in de Drieharingstraat | De Utrechtse Internet Courant De Kleine Parade: nieuw restaurant in de Drieharingstraat | De Utrechtse Internet Courant

De Kleine Parade: nieuw restaurant in de Drieharingstraat

De Kleine Parade: nieuw restaurant in de Drieharingstraat
De Drieharingstraat in Utrecht
Er komt een nieuw restaurant in de Drieharingstraat in Utrecht: De Kleine Parade. Een modern restaurant dat uitgaat van het principe shared dining.

Er komt een nieuw restaurant in de Drieharingstraat in Utrecht: De Kleine Parade. Een modern restaurant dat uitgaat van het principe shared dining.

De Kleine Parade zal vanaf maandag 17 oktober de deuren openen. De inmiddels bekende horecaondernemers Oscar de Goede, Sander van der Meijden en Paul Kok zijn de sturende krachten achter het nieuwe restaurant. De drie heren werken al acht jaar samen, zo zitten ze ook achter restaurants als De Rechtbank, De Markt, Naast de Markt, tapasbar Vintage en restaurant Raak in Utrecht.

De Kleine Parade komt op de plaats van het Japans restaurant Moto. Het idee van shared dining komt uit Londen. “Daar zat een heel tof tentje waar een van de eigenaren was geweest”, vertelt Geraldo Kruijswijk, die ook aan de slag gaat in het nieuwe restaurant. “De manier van presenteren en serveren sprong er echt uit.  Maar ook de hele mooie gerechten. Zo willen wij het ook gaan brengen, maar dan op een Utrechtse manier.”

Er komen klassieke, frisse gerechten voor gemiddeld €10 euro per gerecht. De bedoeling van shared dining is dat je kleinere gerechten met elkaar deelt. De verwachting is dat een gast gemiddeld drie kleine gerechten eet. Chef-kok Rens Groters zal de scepter gaan zwaaien in de keuken.

7 Reacties

Reageren
 1. John

  “Op een Utrechtse manier”. Middle of the road dus. Alweer.

 2. Pete

  De drieharingenstraat wordt steeds leuker,,,uit eten,,,place to be

  Sukses!!!

 3. Monique

  Cafe West doet dat al jaren en jaren! Hoezo uit London?

 4. Dien Meibos

  Tapas maar dan anders.

 5. Marina

  De drie vrienden en Umami ook trouwens.

 6. Bram Stoker

  Inmiddels zijn dus bijna alle horecagelegenheden in de drieharingenstraat van deze ondernemers. Vroeger teveel monopoly gespeeld jongens?

 7. Mettie van Waarden

  Omdat er overal veel files stonden hebben we besloten om na de Krea-doe in de stad te gaan eten en per ongeluk (of niet) zijn we bij de Kleine Parade terecht gekomen. Het idee van shared dining is sympathiek. De gerechten die wij uitkozen waren zeer smaakvol en verrassend qua combinatie. Nogmaals een compliment voor degene die ze heeft bedacht en gekookt. Wij hebben heerlijk gegeten terwijl we op de files wachtten. Bedankt!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).