LIVStores opent volgende maand deuren in oud pand Bert’s Bierhuis | De Utrechtse Internet Courant LIVStores opent volgende maand deuren in oud pand Bert’s Bierhuis | De Utrechtse Internet Courant

LIVStores opent volgende maand deuren in oud pand Bert’s Bierhuis

LIVStores opent volgende maand deuren in oud pand Bert’s Bierhuis
De Twijnstraat krijgt een nieuwe kledingwinkel erbij. In het pand waar vroeger Bert’s Bierhuis was gevestigd, opent volgende maand LIVStores een winkel.

De Twijnstraat krijgt een nieuwe kledingwinkel erbij. In het pand waar vroeger Bert’s Bierhuis was gevestigd, opent volgende maand LIVStores een winkel.

De eigenaren Han Faber en Marjan Londeman uit Zwolle spreken van een bijzonder winkelconcept. Het assortiment bestaat namelijk uit tijdloze collecties die vaak nog nergens anders te vinden zijn. Ze komen altijd rechtstreeks bij de ontwerper vandaan.

De winkel in Zwolle kon de laatste tijd steeds meer rekenen op een klantenkring uit de randstad. Reden voor de ondernemers om te verhuizen naar Utrecht. “Utrecht is vanwege de centrale ligging een perfecte volgende stap. We hadden ons geen betere plek dan de Twijnstraat kunnen wensen – in het gezelschap van zoveel bijzondere speciaalzaken”, zegt Faber.

LIVStores werkt samen met mode-, schoenen- en tassencollecties van ontwerpers die op kleine schaal worden geproduceerd en vaak rechtstreeks bij de ontwerper zijn ingekocht. Door de korte lijntjes met de ontwerpers, kan de winkel snel schakelen en bijzondere service aanbieden.

“Als een klant een ontwerp wil customizen naar haar persoonlijke wensen, dan kunnen wij dit direct met de ontwerper oppakken”, licht Londeman toen. “Zo kunnen we klanten de mogelijkheid bieden om zichzelf te onderscheiden met een uniek ontwerp dat echt op hun lijf staat geschreven.”

4 Reacties

Reageren
 1. Kwarc

  Huh in dit pand zit toch de Bierverteller?

 2. wost

  @kwarc De bierverteller zit op nr. 47. Bert’s Bierhuis/LIV op 41

 3. Theo

  Was LIV niet een huismerk van V&D voor kleding?

 4. Delizjes

  Ja, da’s vast niet hetzelfde label.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).