Mogelijk Apple-store Utrecht in pand C&A | De Utrechtse Internet Courant Mogelijk Apple-store Utrecht in pand C&A | De Utrechtse Internet Courant

Mogelijk Apple-store Utrecht in pand C&A

Mogelijk Apple-store Utrecht in pand C&A
Het bekende computermerk Apple zou geïnteresseerd in het C&A-pand aan het Vredenburg om er een flagstore te vestigen. Dat schrijft het AD Utrechts Nieuwsblad. Beheerder Redevco bv wil dit echter nog niet bevestigen.

Het bekende computermerk Apple zou geïnteresseerd in het C&A-pand aan het Vredenburg om er een flagstore te vestigen. Dat schrijft het AD Utrechts Nieuwsblad. Beheerder Redevco bv wil dit echter nog niet bevestigen.

De C&A filialen aan het Vredenburg en in Kanaleneiland sluiten in mei en juni 2017 de deuren. De winkels gaan dicht vanwege het slechte bedrijfseconomische resultaat. Voor het pand aan het Vredenburg is voldoende animo, is te lezen bij de regiokrant. Een van de gegadigden zou Apple zijn.

“De lay-out past goed bij Apple. Het pand is bijna vierkant en heeft een brede pui. De meeste panden aan de Oudegracht zijn smal”, laat makelaar Jeroen Brouwer van JB Retail weten. Apple had al eerder interesse om zich te vestigen in Utrecht maar dat ging toen niet door omdat het bedrijf besloot om na Amsterdam, Den Haag en Haarlem voorlopig geen nieuwe winkels te openen.

11 Reacties

Reageren
 1. Pieter

  Wat is dat ‘HOUTBROX’ eigenlijk, dat bij C&A ook op gevel staat? Een winkel in/naast de C&A, een merk in de C&A0-winkel, de naam van het gebouw…?

 2. Jasper

  Apple zit in Den Haag DUIC, niet in Rotterdam. Ik zou Apple liever in het pand van Broese/bibliotheek zien. Apple houdt historie panden in hun waarde en renoveren ze naar huidige maatstaven. En bij de stadshuisbrug nog mooiere plek. Oh ja, en alles beter dan weer zo’n kledingwinkel! Maar we zullen wel zien, nietwaar? 😉

 3. Utrechtsebert

  @pieter. Houtbrox was een kledingzaak die vlak naast de C&A gevestigd zat en die inmiddels niet meer bestaat onder die naam. Sinds een paar maanden heet deze kledingzaak Van Uffelen. De ingang zit vlak naast de ingang van C&A maar heeft niets met hen te maken. Ik neem dan ook aan dat deze gewoon blijft bestaan na het verdwijnen van C&A.

 4. Bahco

  1. de foto is oud: Hout&Brox is vervangen door van Uffelen.
  2. wat betekent het vertrek van C&A voor diezelfde van Uffelen?

 5. Tp

  Zou een mooie impuls zijn voor het vredenburg! Straat zie er sowieso een stuk beter uit na alle verbouwingen.

 6. Katharina

  Weer een winkel weg in WC Kanaleneiland, dit is al bijna leeg! Kan hier geen actie voor worden ondernomen????

 7. Claudia

  Nou wellicht een goed plan! Ik hoop dat ze betere service geven als die winkel in de Mariastraat waar ik laatst bijna een iphone had gekocht..

 8. Wer

  ja dat kan Katharina, ga naar de bruna voor de dikste stift, pak een stuk karton, schrijf erop wat je dwarszit en ga bij de ingang van je geliefde WC kanaleneiland staan.

 9. Berend

  Hipster walhalla, zowel de Starbucks als een Apple store binnen een straal van 50 meter.

 10. Mainstream Monique

  Ja Berend, al die doorsnee scholieren die met iPhones en starbuckskoffie rondlopen zijn hipsters. Er zit ook een KFC en een McDonalds in de buurt, wat een hipsterwalhalla!

 11. Dirk

  Berend 28/12/2016 – 12:41

  Uit nieuwsgierigheid: hoe oud ben je en wordt het niet eens tijd om niet meer zulke simplistische classificaties aan te houden van individuen van wie je simpelweg de beweegredenen en hun geschiedenis niet weet?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).