Nieuw visrestaurant in de Schoutenstraat: The Fish Market | De Utrechtse Internet Courant Nieuw visrestaurant in de Schoutenstraat: The Fish Market | De Utrechtse Internet Courant

Nieuw visrestaurant in de Schoutenstraat: The Fish Market

Nieuw visrestaurant in de Schoutenstraat: The Fish Market
Het pand aan de Schoutenstraat wordt druk verbouwd
In het voormalige pand van restaurant Pronto Pronto aan de Schoutenstraat opent binnenkort een tweede vestiging van The Fish Market. Het splinternieuwe seafoodrestaurant opende in september al zijn eerste vestiging in Rotterdam.

In het voormalige pand van restaurant Pronto Pronto aan de Schoutenstraat opent binnenkort een tweede vestiging van The Fish Market. Het splinternieuwe seafoodrestaurant opende in september al zijn eerste vestiging in Rotterdam.

In The Fish Market zullen, zoals de naam al aangeeft, visgerechten voor een betaalbare prijs geserveerd worden. In Rotterdam staan er onder meer verschillende broodjes, uitgebreide fruits de mer schalen en een borden met typische Britse fish & chips op het menu. Ze zeggen alles met dagverse en duurzame producten te bereiden.

The Fish Market is opgericht in Rotterdam door Tim Law en Along Wu. Tim Law heeft na de Hogere Hotelschool onder andere voor Robert Kranenborg gewerkt, waarna hij aan de slag ging bij het bekende Hotel New York in Rotterdam. Along Wu zit ook al jaren in de horeca, hij heeft onder meer samengewerkt met sterrenchef-kok Ron Blaauw.

De verbouwing in Utrecht is op dit moment nog in volle gang. Volgens het horecamagazine Entree opent het nieuwe restaurant aan de Schoutenstraat begin november.

13 Reacties

Reageren
 1. De schout

  De schoutenstraat wordt steeds leuker!!

  Sukses!!

 2. WvR

  De schoutenstraat wordt inderdaad beter en beter.
  Was altijd een beetje verbindend straatje tussen Neude en Ganzemarkt / Minrebroeder, maar de laatste 5 jaar zit er echt beweging in, en is het een straatje op zichzelf geworden, leuk 🙂

 3. Stef

  The Fish Market, seafood, fish & chips.
  Houdt het dan nooit op met dat belachelijk Engelstalige gedoe?! Wat is er mis met de Nederlandse taal?

 4. John

  Middle of the road dus. Alweer. Utrecht = grauwe middelmaat.

 5. cas

  DUIC, hou eens op om voor elke opening van een nieuw restaurant een artikel aan te maken. Het is ronduit irritant, en zijn ook niet de onderscheidende top restaurants waar je een speciale beleving vindt of gegeten moet hebben…..

 6. Bart

  Stef, je haalt me de woorden uit de mond. Ik heb de indruk dat de naam “Vismarkt” niet hip genoeg is. Voor bedrijven die internationaal opereren kan ik me erbiets bij voorstellen. Maar een NL restaurant? Op nummer 1 staat trouwens “kids” wat mij betreft. Vrijwel alles en iedereen heeft het over zijn of haar “kids”. Wat is er mis met “kinderen”? Niet hip genoeg?
  En John, wat betreft middle of the road (wat is er mis met bijvoorbeeld “middelmatig”?): dat weten we pas als het eten in de praktijk geproefd is. Jouw conclusie lijkt me om die reden voorbarig.

 7. Pieter

  Ik open binnenkort “De Azijnzeikerij” een nieuwe horecaformule voor iedereen die alles al gezien of gegeten heeft.

 8. Elmar

  @pieter: zolang je hem maar niet de “vinegar pissery” noemt

 9. Peter

  @Pieter Briljant concept gaat groot worden in Utrecht 😉

 10. Gerben

  Voorspelbare negatieve reacties, ook nog eens vooraf, pffffff.
  Kan me herinneren dat er ook zoveel zure reacties waren over de Spagetteria, en die zit dagelijks bomvol, eten voor een mooie prijs, gezellig en lekker.
  Blijf lekker thuis…….publiek bepaald of iets “lekker” is en niet degene die vooraf reageert.

 11. Anlies

  @Gerben: welke reactie precies heb je op het oog die vooraf stellen dat het niet lekker is..? Misschien john? 1 van de 10 reacties dus.
  Wie is er nou de azijnzeiker?!

 12. Frank J.

  Nou nou nou. Spagetteria. 13 in een dozijn format, typisch voor Utrechtse studentendoelgroep. Bravo Gerben.

 13. AJ

  @Pieter: Een urinaire hotspot?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).