Ondernemersfonds geeft dit jaar al meer uit dan in 2012 | De Utrechtse Internet Courant Ondernemersfonds geeft dit jaar al meer uit dan in 2012 | De Utrechtse Internet Courant

Ondernemersfonds geeft dit jaar al meer uit dan in 2012

Ondernemersfonds geeft dit jaar al meer uit dan in 2012

In de eerste drie maanden van 2013 is 1.648.366 euro toegekend uit het collectieve stadsbrede Utrechtse ondernemersfonds. Dat is nu al ruimschoots meer dan de 1.017.000 euro die werd besteed in heel 2012.

De ondernemers lijken nu wél de weg naar hun eigen collectieve gelden te hebben gevonden. Een ruime maand geleden werd namelijk nog bekend dat het fonds in haar eerste jaar slechts 22 procent van de in totaal 4,5 miljoen besteedde van de inkomsten.

In de eerste maanden van 2013 werd voor de volgende gebieden financiering uit eigen collectieve gelden toegekend: Lage Weide, Nieuw Overvecht, Rijnsweerd, Merwede kanaalzone, Oudenrijn/Strijkviertel, Papendorp, De Wetering/Haarrijn, Lombok, Biltstraat, Lunetten, GWC Kanaleneiland, Vasco da Gamalaan, Centrummanagement Utrecht, Jaarbeurs, Vleuterweide, Vleuten, Haarzuilens en Terwijde.

Werking

Alle ondernemers in Utrecht, de ‘trekkingsgerechtigden’ moeten bijdragen aan het Ondernemersfonds en kunnen dan voor bijvoorbeeld kerstversiering of collectieve beveiliging in de straat, een beroep doen op het fonds.

1 Reactie

Reageren
  1. Cornerl kuiper

    Graag de dagelijkse email

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).