Restaurant De Pizzabakkers aan de Nachtegaalstraat gaat zaterdag eindelijk open. Twee en een halve maand geleden, anderhalve dag voor de opening, ontstond er een brand in de spoelkeuken, waardoor de opening lang op zich heeft laten wachten.
Ondernemers Jean-Marc van der Stap en Daniël Herbschleb waren door de brand weer helemaal terug bij af. De brand was niet heel groot, maar de rook- en roetaanslag zorgde ervoor dat er weer onder andere opnieuw geschilderd moest worden.
De Pizzabakkers is een concept dat is komen overwaaien uit Amsterdam. DUIC sprak afgelopen zomer voor de eerst geplande opening al eens uitgebreid met ze. De Pizzabakkers moet een restaurant voor de buurt worden, waar men snel naar binnen stapt om even snel een hapje te eten of urenlang te tafelen. Alle producten zijn van Italiaanse bodem en de pizza’s worden gemaakt in een speciaal gebouwde houtoven.
De eigenaren laten weten dat vanaf 16.00 uur aanstaande zaterdag de zaak feestelijk wordt geopend en iedereen welkom is om te genieten van een Peroni biertje, Italiaanse gin tonic, Italiaanse frisdranken, prosecco en natuurlijk pizza.
Gekoppelde berichten
Amsterdamse Pizzabakkers komen naar Nachtegaalstraat: “Wij worden echt voor de buurt”
Veel prosecco en pizza’s zonder tomatensaus. De Nachtegaalstraat krijgt met De Pizzabakkers een Italiaan die…
Opening De Pizzabakkers op Nachtegaalstraat twee maanden uitgesteld na brand
Het nog niet eens geopende Italiaanse restaurant De Pizzabakkers in de Nachtegaalstraat is gisteravond geteisterd…
3 Reacties
ReagerenHe mannen,
Gefeliciteerd met de opening, jammer dat het wat later is. Je kunt me binnenkort verwachten!
Mooi! Welkom in de straat, we komen snel bij jullie eten!
Gefeliciteerd, het ziet er mooi uit!
Ik zou graag een keer langskomen, maar zie dat er een grote drempel voor de deur is, dit gaat niet lukken met mijn rolstoel. Hebben jullie misschien een oprijplankje?