Rabobank verrast jarig JINC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Rabobank verrast jarig JINC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Rabobank verrast jarig JINC Utrecht

Rabobank verrast jarig JINC Utrecht

JINC Utrecht is jarig en ontving uit handen van Rabobank directeur Pieter Leyssius een verjaardagscheque van €10.000. JINC helpt jongeren die opgroeien in de achterstandswijken Kanaleneiland, Overvecht, Zuilen en Ondiep op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.

Met projecten als Bliksemstage, Sollicitatietraining en Ondernemen doe je zo! bereikt JINC jaarlijks ruim 3.500 leerlingen. De bijdrage van de Rabobank is bedoeld om de projecten van JINC in Utrecht een impuls te geven.

De Rabobank biedt de leerlingen uit de JINC projecten al snuffelstages en sollicitatietrainingen bij de bank en daar komt de financiële bijdrage dus nog bij. Met de extra bijdrage  is het mogelijk om twee nieuwe projecten van JINC te stimuleren.

Het project Bliksemstage kan uitgebreid worden naar basisscholen in Zuilen en Ondiep. Daarnaast kan JINC nu nog meer vmbo-scholen sollicitatietrainingen aanbieden. Partners van JINC zorgen voor financiële steun en doen mee in de projecten. Ze openen hun deuren voor leerlingen of stellen bijvoorbeeld hun medewerkers beschikbaar als trainer of coach.

Maatschappij

De Rabobank ondersteunt JINC dan ook van harte. “We zijn een coöperatieve bank die midden in de samenleving staat”, zegt Pieter Leyssius. “Ook in economisch moeilijker tijden blijven we gecommitteerd om Utrecht economisch, maatschappelijk en cultureel dynamisch te houden.”

“JINC is een betrouwbare partner die heeft bewezen een structurele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Utrechtse jongeren, en daarmee aan de dynamiek van de stad. Om samen nog sterker te staan, hoop ik dan ook dat nog veel meer bedrijven en instellingen JINC zullen ondersteunen om zo nog meer leerlingen te bereiken.”

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).