Social Media Club Utrecht presenteert: voorpremiere ’The Circle’ in Louis Hartlooper Complex | De Utrechtse Internet Courant Social Media Club Utrecht presenteert: voorpremiere ’The Circle’ in Louis Hartlooper Complex | De Utrechtse Internet Courant

Social Media Club Utrecht presenteert: voorpremiere ’The Circle’ in Louis Hartlooper Complex

Social Media Club Utrecht presenteert: voorpremiere ’The Circle’ in Louis Hartlooper Complex
DUIC en SMC030 zijn mediapartners

DUIC en SMC030 zijn mediapartners

Het was even wachten, maar hij is er dan eindelijk: de verfilming van de bestseller ’The Circle’ van Dave Eggers. Als meer dan een jaar wil de Social Media Club Utrecht (SMC030) een speciaal event koppelen aan deze film over de donkere kanten van social media, big data en continue monitoring. En dat is gelukt! Een event om naar uit te kijken, want naast een – naar verwachting – spannende film met Tom Hanks en Emma Watson in de hoofdrol ook een informele meetup met gelijkgestemden. 

Speciaal voor dit event zal Louis Hartlooper een SMC030-gerecht aanbieden tegen gereduceerd tarief. Daarnaast biedt SMC030 ook nog een drankje en snack aan en zal een interessante spreker de filmavond als voorprogramma gaan ‘openen’.

‘The Circle’ vertelt het verhaal van Mae Holland (Emma Watson) die haar geluk niet op kan als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken. Als Mae door de oprichter van de Cirkel (Tom Hanks) wordt gestimuleerd om deel te nemen aan een baanbrekend experiment, worden de grenzen opgezocht van privacy, ethiek en uiteindelijk haar persoonlijke vrijheid.

Kortom, het wordt een enorm interessante, vermakelijke, gezellige en ook wel angstaanjagende avond. Lijkt het je wat? Schrijf je dan snel in via de Meetup , betaal € 10,- voor het event en zorg dat je op 10 mei om 21.00 present bent bij Louis Hartlooper Complex.

“Knowing is good. Knowing Everything is better…”

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).