UT GAOT DOOR! Elfwerkplekkentocht Utrecht 2012 - De Utrechtse Internet Courant UT GAOT DOOR! Elfwerkplekkentocht Utrecht 2012 - De Utrechtse Internet Courant

UT GAOT DOOR! Elfwerkplekkentocht Utrecht 2012

UT GAOT DOOR! Elfwerkplekkentocht Utrecht 2012

In een week tijd elf flexwerklocaties in Utrecht ontdekken. Dat kan van 26 tot 30 november tijdens de eerste Elfwerkplekkentocht, onderdeel van het Open Innovatie Festival (OIF). Wie zijn stempelkaart vol krijgt maakt kans op een maand lang op gratis werken op iedere deelnemende flexwerklocatie. Deelname is gratis.

Op iedere locatie ligt vanaf maandag 26 november een stempelkaart klaar. Deelnemers kiezen een beginpunt en stippelen vervolgens hun eigen route uit. Zij hoeven zich niet van tevoren op te geven en kunnen op ieder moment in die week met de tocht starten. Om in de prijzen te kunnen vallen moeten de deelnemers alle locaties bezocht hebben en voor vrijdag 30 november 12.00 uur ‘binnen’ zijn. Wie uiteindelijk zijn volle stempelkaart voor 12.00 uur inlevert bij de elfde en laatste flexwerklocatie van zijn of haar tocht dingt mee naar de prijs. Uit alle volle stempelkaarten worden vervolgens 11 winnaars getrokken die in 2013 op iedere deelnemende flexwerklocatie een maand lang gratis mogen werken. De trekking en prijsuitreiking vindt plaats in het Stadhuis van Utrecht op vrijdagmiddag 30 november tijdens de landelijke afsluiting van het Open Innovatie Festival. Tien van de elf deelnemende locaties zijn inmiddels bekend, te weten De Alchemist, Atoomclub, Igluu, In De Ruimte, Maliebaan45, Seats2Meat, Trainspot, De Werkplek, Wijk in Bedrijf en zpot De Meern. De 11e locatie wordt nog bekend gemaakt, evenals bijzonderheden over de trekking en de prijsuitreiking.

De Elfwerkplekkentocht is onderdeel van het OIF, waaraan Utrecht dit jaar voor de derde keer meedoet. Van 26 tot en met 30 november laat de gemeente Utrecht mét de stad zien wat innovatie kan betekenen voor het publieke domein. Centraal staat verbinding van de gemeente met bewoners, stedelijke partners, ambtenaren, studenten en anderen. Er is gelegenheid elkaar te ontmoeten, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en samenwerking te bevorderen. Het gehele programma van het OIF is hier te vinden.

6 Reacties

Reageren
 1. Maarten

  Moet het niet “It gaet oan!” zijn?

 2. Maarten

  Of toch “It giet oan!”?

 3. Annick

  We zijn hier in Utrecht, niet in Friesland, Maarten

 4. maurice

  In Utreg gaot iets door! En soms ook niet 😉

 5. Maarten

  @Annick, dat snap ik ook wel, maar áls je dan verwijst naar de elfstedentocht…

 6. Ashley

  Leuk idee! Alleen jammer dat de locatie in Lage Weide aan de A2 voor mij automatisch geen optie is, aangezien ik geen auto heb…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).