Utrechtse architect geeft maatpak weg als kerstcadeau | De Utrechtse Internet Courant Utrechtse architect geeft maatpak weg als kerstcadeau | De Utrechtse Internet Courant

Utrechtse architect geeft maatpak weg als kerstcadeau

Utrechtse architect geeft maatpak weg als kerstcadeau

Een maatpak als kerstcadeau. Het Utrechtse Ernstarchitect van Ernst Haagsman aan de Vleutenseweg gaf dit jaar voor de kerst een maatpak weg als kerstcadeau aan de abonnees van zijn nieuwsbrief. Dat deed hij om hen te bedanken voor hun aandacht voor zijn werk en zijn artikelen. Haagsman koos ervoor een pak weg te geven, omdat dit aansluit bij zijn doelgroep. ‘Ga maar naar de Provada vastgoedbeurs, dan begrijp je wat ik bedoel.’

Uit de 91 inschrijvingen werd al begin november door notariskantoor Houwen en van Beek werd Jamila Hamid, gemeenteraadslid voor GroenLinks Utrecht, als winnaar gekozen. De uitslag werd gisteren bekend gemaakt. Daarmee werd het maatpak een mantelpak. Het weggeven van één cadeau op maat in plaats van vele kleine cadeaus sluit aan bij de werkwijze van Ernst als architect. ‘Een maatpak gaat lang mee, net als de gebouwen die ik transformeer. Dat zijn oude gebouwen die een nieuwe functie krijgen, waardoor ze behouden blijven. Een leegstaande werkplaats wordt een kinderspeeltuin of een oude fabriek wordt een woonhuis, waarin de industriële elementen zoals gietijzeren kolommen behouden blijven. En ook mijn gebouwen transformeer ik op maat, ik maak ze naar wens van de klant, net als New Tailor het maatpak op maat snijdt.’ Pakkenspecialist New Tailor in Utrecht stond open voor samenwerking met Ernstarchitect.

In de nieuwsbrief van 4 december geeft Ernstarchitect naast het maatpak nog meer weg. Hij geeft 10 handige tips voor transformeren en BIM, een softwareprogramma voor architecten dat bouwen efficiënter maakt. En voor puzzelplezier in de vakantie geeft hij een leuke transformatie- en BIM-puzzel weg. Al met al een leuke manier om aandacht te genereren voor je bedrijf, vonden wij!

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).