Utrechtse Firma Pickles Burgers & Wines blijft groeien en opent binnenkort op de Scheveningse Pier | De Utrechtse Internet Courant Utrechtse Firma Pickles Burgers & Wines blijft groeien en opent binnenkort op de Scheveningse Pier | De Utrechtse Internet Courant

Utrechtse Firma Pickles Burgers & Wines blijft groeien en opent binnenkort op de Scheveningse Pier

Utrechtse Firma Pickles Burgers & Wines blijft groeien en opent binnenkort op de Scheveningse Pier
De Pier in Scheveningen krijgt een Utrechts tintje. De Firma Pickles Burgers & Wines, bekend van de Drieharingstraat, opent daar zijn derde vestiging. “We zijn altijd op zoek naar mooie plekken.”

De Pier in Scheveningen krijgt een Utrechts tintje. De Firma Pickles Burgers & Wines, bekend van de Drieharingstraat, opent daar zijn derde vestiging. “We zijn altijd op zoek naar mooie plekken.”

Het gaat goed met de horecaondernemingen van Joris Visser. De mede-eigenaar van restaurant Speck op het Ledig Erf, Keuken en Deli op de Oosterkade en de Firma Pickles gaat zijn vijfde zaak openen. Vandaag maakte hij bekend dat zijn nieuwste zaak op de Pier in Scheveningen zit.

Na zijn foodtruck en zijn zaken in de Utrechtse binnenstad en de Rotterdamse Markthal wordt de vestiging in Scheveningen alweer de vijfde zaak die hij in een paar jaar tijd gaat openen. “We zijn langzaam aan het groeien en op zoek naar mooie plekken,” vertelt Visser. “Met de Pier in Scheveningen zijn we al lange tijd bezig. Toen een tijd terug bekend werd dat de Pier een doorstart wilde gaan maken en op zoek was naar vernieuwende horecaconcepten, kwamen wel al snel bij elkaar. Het horecalandschap is niet zo groot op dat gebied.”

Volgende week hoopt de zaak al een eerste proefavond te draaien, maar of die planning gehaald wordt is nog niet helemaal zeker. “Dit is net als de Markthal in Rotterdam een interessant plek voor ons. We zijn nu langzaam het concept aan het uitbreiden, maar hebben op het moment nog geen plannen voor andere nieuwe vestigingen.”

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
  1. Erwin

    Goeie burgers bij Burgers & Wines, Speck is ook een aanwinst voor Utrecht. Helaas laat Keuken en Deli geregeld steekje vallen.

  2. Jiri

    Niet mee eens Erwin.
    Keuken & deli is een echte verrijking voor Utrecht. Zeer gastvrij en niet moeilijk doen over een drankje extra. Speck daarentegen is een slap aftreksel van de echte Amerikaanse Smoke Shack’s. Dit heeft niets met Low & Slow te maken. Overigens is dat ook te begrijpen in het hectische omzetverdienmodel van Nederlandse horeca tenten. Het moet snel, veel en voor weinig. Wel een bijzonder mooi terras met veel zon. Desalniettemin wens ik deze Utrechtse ondernemer veel succes op de Pier toe. Een gewaagde locatie waar je lef moet tonen! Good luck!

  3. Gerard Jager

    Drieharingsteeg.

  4. henk

    @Gerard: Drieharingstraat. Niet verbeteren als je het zelf niet weet. Ik heb jaren in die straat gewerkt.
    https://www.google.nl/maps/place/Drieharingstraat,+3511+Utrecht/@52.0920523,5.1159245,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c66f435b843ee3:0x8ceb74c239de3dd2

  5. Gerard Jager

    @henk : Het heet tegenwoordig inderdaad ‘straat’ (tussen allemaal stegen) bij wijze van dikdoenerij. Maar ik heb jaren muziekinstrumenten (bas, drums) gehuurd bij Staffhorst in de Drieharingsteeg. Overigens heette die in de 16e eeuw Vroedsteeg.

  6. Michiel

    Ik stem voor “steeg”.
    Een straat kan/mag je het niet noemen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).