Zusje van H&M opent morgen haar deuren in Utrecht: & Other Stories | De Utrechtse Internet Courant Zusje van H&M opent morgen haar deuren in Utrecht: & Other Stories | De Utrechtse Internet Courant

Zusje van H&M opent morgen haar deuren in Utrecht: & Other Stories

Zusje van H&M opent morgen haar deuren in Utrecht: & Other Stories
De nieuwe winkel aan de Oudegracht.
Morgen opent de Zweedse keten & Other Stories een winkel aan de Oudegracht. Het is de tweede vestiging van het zusje van de H&M in Nederland.

Morgen opent de Zweedse keten & Other Stories een winkel aan de Oudegracht. Het is de tweede vestiging van het zusje van de H&M in Nederland.

Vanaf 12.00 uur kunnen shopliefhebbers de geheel nieuwe winkel betreden. De eerste 50 bezoekers krijgen bij de feestelijke opening bovendien een speciaal cadeau. De 600 vierkante meters bieden plaats aan een selectie van betaalbare accessoires, tassen, sieraden, beauty producten, schoenen en ready to wear.

“We zijn erg blij dat we hier een prachtige locatie hebben gevonden”, laat Samuel Fernstrom van & Other Stories weten. “We kijken er naar uit om onze verhalen in deze creatieve omgeving te delen en kennis te maken met meer van onze Nederlandse klanten.”

De vestiging in Utrecht zit aan de Oudegracht 161 (het pand waar voorheen de Zara zat). De eerste vestiging van & Other Stories zit al in Amsterdam. De modeketen zit verder in vijfentwintig andere steden op de wereld; van New York tot Milaan en Barcelona.

db_14916_44919
Het interieur van de nieuwe winkel & Other Stories

db_14916_44992

3 Reacties

Reageren
 1. Hannah

  “We kijken er naar uit om onze verhalen in deze creatieve omgeving te delen en kennis te maken met meer van onze Nederlandse klanten.”

  Leuk! Ik zet morgen de kleinkinderen af in de winkel. Terwijl die worden zoetgehouden gehouden met verhaaltjes, ga ik schoenen passen bij C&A.

 2. Gerben

  @Hannah, gaat je geld kosten!!
  C&A da’s toch die zaak die kinderarbeid hoog in het vaandel heeft staan, hele verstandige keuze.

 3. Jan

  Gerben, en H&M niet wou je zeggen?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).