In het pand waar ooit restaurant Oud Utreg huisvestte, opent in september De Rode Vosch. Een Australisch restaurant met gerechten die nergens in de stad op het menu staan.
Naar verluidt komt er onder andere kangoeroe op het menu te staan. Binnenkort vertelt bedrijfsleidster Charlotte de Graaff er alles over op DUIC.
Het wordt de tweede zaak van Mark van Kessel in Utrecht. Aan de Oudegracht runt hij al enige tijd succesvol Pinchobar De Zwarte Vosch. Net als daar gaan in De Rode Vosch kleine gerechtjes geserveerd worden, zodat de gasten veel gerechten kunnen uitproberen.
5 Reacties
ReagerenHmmm, jammie, kangaroo!
Ook koala en luiaard op menu?
Gelukkig een orgineel restaurant erbij. Geen burgerbar of pizzatent maar iets waar er nog geen tientallen van zijn. Hier ga ik zeker een keer eten. En nee, behalve kangoeroe kun je bijvoorbeeld in Australie lekker vis eten, zoals barramundi.
Down Under in Nieuwegein serveert anders heerlijke kangoeroe!
Kangaroo met aardappelpuree en cranberrie saus, mmmmmmmmm!!
Of een krokodillenbiefstukje, wallaby, barramundi of lamskoteletjes?
Beef and reef l
Can’t wait!
Graag ook tegen australische prijzen!
Mevrouw De Graaff,
Wat u ook gaat serveren: laat in ‘s hemelsnaam dat pand intact!