DUIC had in februari een record aantal bezoekers, maar we zijn er nog niet. Denk met ons mee | De Utrechtse Internet Courant DUIC had in februari een record aantal bezoekers, maar we zijn er nog niet. Denk met ons mee | De Utrechtse Internet Courant

DUIC had in februari een record aantal bezoekers, maar we zijn er nog niet. Denk met ons mee

DUIC had in februari een record aantal bezoekers, maar we zijn er nog niet. Denk met ons mee

Is het moeilijk bescheiden te blijven? Wij van DUIC vinden van niet. Aan het eind van het jaar publiceren we onze bezoekcijfers en doen dat tot nu toe met tevredenheid. We drinken dan een glaasje champagne, omdat december nu eenmaal een feestmaand is. En gaan vervolgens over tot de orde van de dag. Uw volkomen ontkerstende hoofdredacteur heeft kennelijk toch nog wat Calvijn in zijn genen.

Toch klonk er op de redactie een authentieke juichkreet toen bleek dat we in de maand februari het hoogste bezoekersaantal sinds ons bestaan konden noteren. Maakt u zich verder geen zorgen om ons. We dronken een kop koffie en verdiepten ons in de gemeenteraadsverkiezingen, vroegen ons af waar de DUIC-lezers hun weekend moesten doorbrengen. Bestudeerden nogmaals het dossier van de portier Elwien Bendanon en lieten dat even rusten in de overtuiging dat het verstand zal zegevieren. We stuurden DUICTV op pad. Besloten met blogger Marcel Gieling een boek te maken van zijn zeer goed gelezen verhalen over Utrechtse kunstenaars. Overlegden over voorzetting van ons radioprogramma “DUIC in de stad.” Hoorden dat Jette en Jildou vanwege studieverplichtingen in mei stoppen met hun koffie-rubriek (even slikken). Namen afscheid van stagiaire Marije (veel succes met  je stage bij Brandpunt) en verwelkomden Jantine. Waren even bedroefd omdat Steffi ons tijdelijk gaat verlaten om een weeshuis in India te ondersteunen. Maar weten ook dat Robert en Hidde de zaak naar behoren zullen overnemen. Business as usual.

Februari was dus onze beste maand. Eén maand moet de beste zijn. Het zou nog  mooier zijn als dat de volgende maand is. We gaan verder. Om te beginnen met een flinke opknapbeurt van onze site. Web-ontwikkelaar Tom Dalenberg is er druk mee. Wij denken te weten wat we willen. Maar vinden uw mening essentieel. Vertel ons wat u vindt. Wat kan beter? Zeg het aan tom@duic.nl. Morgen overigens weer een mooi verslag van een bijeenkomst van het Midden en Klein bedrijf Utrecht. Met Frans van Seumeren. DUIC was er bij. Kijk even mee.

2 Reacties

Reageren
  1. Frank Philips

    Beste DUIC-ers,

    Leuk om te horen dat het jullie zo goed gaat! Zeer verdiend. Altijd leuk om te lezen wat Utrecht zoals bezighoudt.

    Groet, Frank

  2. Vera

    Beste DUIC-ers, Van harte gefeliciteerd, jullie hebben een pluim verdiend! Ik volg nieuws over Utrecht nog altijd op de voet, ook al woon ik (helaas) niet meer in de stad. Een toast, al dan niet met champagne, op de voortgang.
    Vriendelijke groet, Vera.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).