Kijktip: Mini-docu van Tom Staal over Utrechtse patisserie Bond en Smolders | De Utrechtse Internet Courant Kijktip: Mini-docu van Tom Staal over Utrechtse patisserie Bond en Smolders | De Utrechtse Internet Courant

Kijktip: Mini-docu van Tom Staal over Utrechtse patisserie Bond en Smolders

Kijktip: Mini-docu van Tom Staal over Utrechtse patisserie Bond en Smolders
Tom Staal heeft een documentaire gemaakt over de Utrechtse patisserie Bond en Smolders op de Lijnmarkt. De ex-werknemer van Powned geeft een mooi binnenkijkje bij een bekende Utrechtse zaak. Hij moest er vroeg voor opstaan, ging mee naar Parijs en vraagt zich af wie nu eigenlijk de baas is. Patty Smolders of Ralph Bond? Het personeel heeft  een uitgesproken mening.

Tom Staal heeft een documentaire gemaakt over de Utrechtse patisserie Bond en Smolders op de Lijnmarkt. De ex-werknemer van Powned geeft een mooi binnenkijkje bij een bekende Utrechtse zaak. Hij moest er vroeg voor opstaan, ging mee naar Parijs en vraagt zich af wie nu eigenlijk de baas is. Patty Smolders of Ralph Bond? Het personeel heeft  een uitgesproken mening.

“De komende tijd zult u hier mij wat dingen zien uitproberen. Zo is dit de start van Skaveren, een online programma over eten. We beginnen met een mini-docu over patisserie Bond en Smolders uit Utrecht. Deze mensen maken werkelijk alles zelf en dat zie je niet veel meer.”

Videoverslag

skaveren

11 Reacties

Reageren
  1. Ad

    Leuk item, ga zeker binnenkort ook effe zo’n gebakkie halen

  2. Marijke Grob

    Niet voor niets mijn favoriete pattisier, stukje Frankrijk in Nederland!

  3. Jan

    Vorige keer gebak gekregen en toen konden zij niet de ingrediëntenlijst overhandigen, waarom wel was gevraagd. Wij moesten niet zo zeuren, terwijl er mensen waren met allergieën die niet tegen bepaalde ingrediënten konden en dan ziek kunnen worden.

    Als ik 3 glutenvrije taarten laat maken voor een hoog bedrag wil ik ook de ingrediëntenlijst ontvangen. De kwaliteit staat hier niet voorop, vooral het geld.

  4. aafh

    de clienten komen van ‘heinde en veer’ – waaronder Chicago 🙂

  5. Barend

    Wat een prachtige documentaire over het ambacht en smaak en visie. Geweldig.

  6. Ellen Hakkaart

    Wat een leuk verhaal Tom! Het ziet er allemaal (te) lekker uit.

  7. vanhoorn

    Die Jan is een zeurkous.een prima bakker en aardig personeel!

  8. annet loos

    Ik heb genoten van de video. Interessant en veel geleerd.

  9. Van hoorn

    Petty haar moeder werkte zeer hard en was een zeer charmante vrouw voor de zaak.ook zij leek mij de baas.een prachtige zaak.

  10. Viktor Fedora

    Skaveren, concurrentie voor de Keuringsdienst van waarde?

  11. MvdH

    Gewoon leuk..! En lekker!

    en tegen Jan zou ik willen zeggen…
    Als je glutenvrij hebt besteld, dan is het eenvoudige feit dat het glutenvrije taarten zijn toch voldoende? Wellicht had je de alergieen van de andere mensen ook even door kunnen geven. Het meegeven van de ingredienten lijst is geen verplichting, wel dient men op uw verzoek aan te geven of er producten in zitten die alergische reactie geven. Dus geef de bakker het lijstje van u allergieen en hij verteld of het wel of niet kan… Zo eenvoudig kan het zijn.. Maar ja een dag niet geklaagd is een dag niet geleefd he

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).