Verdachte aangehouden voor gooien vuurwerkbom in Galgenwaard | De Utrechtse Internet Courant Verdachte aangehouden voor gooien vuurwerkbom in Galgenwaard | De Utrechtse Internet Courant

Verdachte aangehouden voor gooien vuurwerkbom in Galgenwaard

Verdachte aangehouden voor gooien vuurwerkbom in Galgenwaard
Stadion Galgenwaard. Foto: DUIC
De persoon die vanmiddag in de Galgenwaard een vuurwerkbom richting de keeper van Ajax gooide is vermoedelijk gearresteerd. Dat meldt de politie via Twitter.

De persoon die vanmiddag in de Galgenwaard een vuurwerkbom richting de keeper van Ajax gooide is vermoedelijk gearresteerd. Dat meldt de politie via Twitter.

FC Utrecht speelde zondagmiddag in de Galgenwaard tegen de club uit Amsterdam. In de 61e minuut werd vanaf de tribune een vuurwerkbom in de richting gegooid van André Onana, de keeper van Ajax.

In samenwerking met FC Utrecht heeft de politie een verdachte kunnen arresteren. Dit gebeurde na de wedstrijd buiten het stadion. De politie onderzoekt de zaak momenteel verder.

FC Utrecht verloor de wedstrijd tegen Ajax. Het werd uiteindelijk 1-3 voor de Amsterdammers.

3 Reacties

Reageren
  1. Gerard Brugmans

    Waarom laten we dat voetbalgedoe in die stadions steeds toch maar weer doorgaan? Ze leren het nooit daar, die ‘brave meerderheid’ is al decennia niet is staat (of te bang) om ‘de kleine minderheid die het verpest’ in het gareel te houden, de voetbalclubs doen maar wat en de politie loopt achter de feiten aan. Hou nou toch gewoon eens op met die onzin, elke kroeg die zoveel ellende veroorzaakt was allang door de burgemeester gesloten geweest! Club opheffen, stadion slopen en er een fijne wijk met sociale huurwoningen voor terugbouwen met steun van Van Seumeren en dan wordt hij ereburger van Utrecht of zo, klaar!

  2. Mark

    @Gerard, je weet zelf hopelijk ook wel dat er op een gemiddelde stapavond of gezellige middag kanaleneiland meer gebeurt (foei dat laatste mag ik niet zeggen, anders deug ik niet) dan in een voetbalweekend. Beter heffen we gewoon dus gewoon alles op. Maar voor wat betreft vuurwerkgooier, dit is inderdaad niet goed te praten en de dader is gepakt. Worden er tenminste nog eens wat misdaden opgelost, want dat is verder natuurlijk om te janken. Verder: noem mij een ander noemenswaardig recent incident bij FC Utrecht.

    Mag: “fijne wijk met sociale huurwoningen” trouwens vervangen worden voor luxe woonwijk, ontworpen door architecten zonder oogafwijking.

  3. Herman

    Kansloze doorgeschoven en bezopen zogenaamde supporters, eerste is dat sommige niet eens afstand durven nemen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).