Wat sloop er in de ploeg? | De Utrechtse Internet Courant Wat sloop er in de ploeg? | De Utrechtse Internet Courant

Wat sloop er in de ploeg?

Wat sloop er in de ploeg?
Klaarblijkelijk is het FC Utrecht niet gegund. Wederom geen overwinning tegen een lager geklasseerde tegenstander. ADO Den Haag had in de uitwedstrijden al bewezen goed voor de dag te kunnen komen. FC Utrecht was dus gewaarschuwd.

Klaarblijkelijk is het FC Utrecht niet gegund. Wederom geen overwinning tegen een lager geklasseerde tegenstander. ADO Den Haag had in de uitwedstrijden al bewezen goed voor de dag te kunnen komen. FC Utrecht was dus gewaarschuwd.

De beelden bij Studio Sport maakten er nog  een redelijke wedstrijd van. Maar op een paar momenten na, heb ik mij niet vermaakt. De 2 – 0 ruststand bracht wel vertrouwen. Een weergaloze goal van Haller. En natuurlijk, Ruud Boymans. Daar was ook hij weer. In de rust waren er enkele Haagse supporters die er ook niet meer in geloofden. Zij bevolkten de City Site. En het moet gezegd, geen onvertogen woord. Ze waren al tijden de verplichte combi regelingen meer dan beu. Een enkeling herkende ik nog van vroeger. Toen waren de verhoudingen wel eens anders. Nu brave huisvaders en behept met dezelfde passie als wij.

Wij FC Utrecht en zij ADO Den Haag. Geloof in de Chinese eigenaar hebben ze al helemaal niet. Of wij Van Seumeren niet wilden ruilen voor Wang! Humor genoeg in het Haagse. De tweede helft had het voor FC Utrecht kat in het bakkie moeten zijn. Opstomend naar plaats 3. Maar er sloop wat in de ploeg. De zon? De bekerperikelen? Het uitvallen van Letschert? Wel triest wat Letschert overkomt. Hij is de rots in de branding achterin. Zijn voorselectie voor het Nederlands elftal is dan ook begrijpelijk. Heel jammer dat hij al snel geblesseerd uit moest vallen. ADO Den Haag had ook zo maar met de drie punten de Galgenwaard kunnen verlaten. Dan was de grafstemming binnen de poorten van de Galgenwaard helemaal zichtbaar geworden. De twaalfde man zal meer op moeten staan indien nodig. Uiteindelijk is de 2 – 2 een logische uitslag. Aanstaande vrijdag komt Excelsior naar de Galgenwaard. Om mee te blijven doen in de top 5, zal er echt gewonnen moeten worden.

Deze week zal ook meer bekend worden over de verkoop van de finale kaarten. En dat zal tijd worden. Ik word knettergek van de diverse vragen over de kaartverkoop. En natuurlijk, “kan je een paar kaarten regelen”? Ik verwijs meteen door naar FC Utrecht. De druiven waren zuur vandaag. In tegenstelling tot het mierzoete, van de Haagse hopjes. Tevreden verlieten zij de City Site. Ons nog wel heel veel succes toewensend voor 24 april!

 

Ben ten Boden

1 Reactie

Reageren
  1. Marco Verbeek

    we worden allemaal ouder en wijzer he Ben, dus is het ook heel normaal om met huisvaders en kinderen gezamenlijk op een normale manier op 1 tribune te zitten.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).