Zonnepanelen aanschaffen via groepsaankoop SamenZonneEnergie: een slimme keuze! | De Utrechtse Internet Courant Zonnepanelen aanschaffen via groepsaankoop SamenZonneEnergie: een slimme keuze! | De Utrechtse Internet Courant

Zonnepanelen aanschaffen via groepsaankoop SamenZonneEnergie: een slimme keuze!

Zonnepanelen aanschaffen via groepsaankoop SamenZonneEnergie: een slimme keuze!
Momenteel kunnen alle inwoners van de provincie Utrecht meedoen aan de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie. Er zijn nu al ruim 1.100 deelnemers!

Momenteel kunnen alle inwoners van de provincie Utrecht meedoen aan de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie. Er zijn nu al ruim 1.100 deelnemers!

Daniëlle Morsman is een deelneemster aan een vorige actie van SamenZonneEnergie, zij vertelt enthousiast: “Deelname aan SamenZonneEnergie heb ik als positief ervaren. Je hoeft zelf weinig stappen te ondernemen, want alles wordt voor je geregeld. Voordat je beslist, ontvang je een aanbod waarin de kosten en de verwachte opbrengst is berekend en in hoeveel jaar je de investering eruit hebt. Daarnaast is de totaalprijs inclusief installatie, materiaal en garantie. Er komen geen onverwachte kosten bij”.

Hoe meer mensen, hoe beter het aanbod! Samen krijgen we een scherpe prijs voor zonnepanelen, doet u ook mee?

Gemeente Utrecht organiseert groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie

sticker-logo-sze-zonder-ichoosrOm zonne-energie makkelijk beschikbaar te maken voor haar inwoners organiseert de gemeente Utrecht de groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie. Dit doet zij in samenwerking met de gemeenten Lopik, Woerden en iChoosr, onafhankelijk organisator van groepsaankopen.

Voordelen van de groepsaankoop SamenZonneEnergie

Het brengt een flink aantal voordelen met zich mee wanneer je gezamenlijk zonnepanelen aanschaft via de groepsaankoop. Zo kan er goede kwaliteit van producten en installatie tegen een scherpe prijs worden bedongen, maar wordt je als consument ook gedurende het gehele traject van aanschaf objectief en helder geïnformeerd.

George en Grietje Brekelmans
George en Grietje Brekelmans

“Deelname aan de groepsaankoop is ons goed bevallen. We moesten even wennen aan het online proces, maar SamenZonneEnergie heeft ons voldoende vertrouwen gegeven in de aanschaf van een goed product door ons helder te informeren. Het resultaat mag er zijn. De zonnepanelen zijn zeer deskundig geplaatst en de monteurs hebben een optimale plaats voor de omvormer gekozen’, aldus de familie Brekelmans.

Vrijblijvend inschrijven

Iedereen die interesse heeft in de aanschaf van een zonnepanelensysteem wordt uitgenodigd gratis en vrijblijvend deel te nemen aan de groepsaankoop. Want, hoe meer mensen mee doen, hoe scherper de prijs wordt. De aanschafprijs wordt bepaald middels een veiling onder gekwalificeerde leveranciers. U kunt zich tot en met 9 november inschrijven voor de groepsaankoop via www.SamenZonneEnergie.nl. Na de veiling ontvangt u een aanbod op maat van de winnende leverancier.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).