Filmpje opgedoken van dollemansrit in Oog in Al | De Utrechtse Internet Courant Filmpje opgedoken van dollemansrit in Oog in Al | De Utrechtse Internet Courant

Filmpje opgedoken van dollemansrit in Oog in Al

Filmpje opgedoken van dollemansrit in Oog in Al
Still uit de video van Autojunk
Op de website Autojunk is een dashcamfilmpje opgedoken van twee racende automobilisten in Utrecht. Op 12 oktober rond 17.30 uur scheurt een blauwe bestelbus samen met een personenauto over het fietspad.

Op de website Autojunk is een dashcamfilmpje opgedoken van twee racende automobilisten in Utrecht. Op 12 oktober rond 17.30 uur scheurt een blauwe bestelbus samen met een personenauto over het fietspad.

De auto’s rijden over de Lessinglaan in Oog in Al. Ze snijden elkaar en ander verkeer meerdere malen af en steken de weg over via de middenberm. Uiteindelijk verdwijnen ze na het verkeerslicht uit het zicht.

Of de twee ruzie hebben of aan het racen zijn is niet bekend.

11 Reacties

Reageren
 1. BW

  Ik ben niet bekend in de straatracerij, dus kan me vergissen, maar ik heb de indruk dat dat busje wordt achtervolgd door (en dus vlucht voor) die Golf. Ik kon het kenteken op deze beelden niet lezen, maar dit kan wat mij betreft niet hard genoeg aangepakt worden.

 2. Cico

  Altijd weer dat debiele Benny Hill liedje eronder. Terwijl er mensen bijna worden platgereden in het filmpje (fietsers en scooters rechts op het fietspad). Misplaatst en niet grappig.

 3. Katja

  Rijbewijs kwijt voor de rest van je leven !

 4. Lombokker

  Zwarte Golf met sportvelgen past prima in het plaatje van de gebruikelijke verkeerterroristen. Inzittenden zijn meestal ‘jongens’ met opgeschoren haar, nektasje en Gucci-petje. Die maken hier ook regelmatig de buurt onveilig.

  Busje heeft hen er waarschijnlijk niet tussen gelaten toen ze voor probeerden te dringen, of misschien wel getoeterd of naar zijn voorhoofd gewezen. En dat soort gedrag pikken deze mannetjes natuurlijk niet.

  Nog een geluk dat er dit keer geen fietsers of voetgangers zijn aangereden. Maar dat is in het verleden al gebeurd, en zullen we nog wel vaker mee gaan maken. Ik hoop dat Jan van Zanen en de rest van de ‘driehoek’ nu eens maatregelen gaan nemen.

 5. w

  tja een golfje, een licht ontvlambaar bewonertje uit die fijne wijk grenzend aan Oog in Al.

 6. Mike

  Helaas maar al te herkenbaar. De reden voor mij om Utrecht West zo snel als mogelijk te ontvluchten en in zijn eigen wetteloosheid te laten verdrinken.
  Ik verbaas al jaren waarom de politie geen grootschalige aanpak van dit soort tuig hanteert.

 7. JdV

  Jammer dat beide bestuurders geen kogelwerend vest aan hadden tijdens dit feestje. Dan waren er op magische wijze opeens wel ruim voldoende agenten aanwezig geweest denk ik.

 8. Cas

  Ik zet mijn inzet op het niet laten invoegen bij de Spinozabrug van 2 naar 1 baan. Gebeurt minstens 100 keer per dag.
  De ene baan hebben we te danken aan onze wethoudster, zoals zij het gewild heeft. Ik zet mijn 2e inleg op de bestuurder van die zwarte golf, die net uit bed op weg was om slagroomspuitpatronen te halen, zodat zijn dag weer goed zou worden. En dat allemaal, omdat de meeste Utrechters, wel kritiek hebben op veel wat er in hun stad in hun ogen fout is, maar niet naar de stembus gaan.

 9. Angelique

  Lijkt inderdaad sterk op een achtervolging door de Golf, het busje wil zich niet laten klemrijden…. Hier zit nog een verhaal achter…

 10. Robert

  Door de vele absurde, repressieve verkeersmaatregelen in Utrecht, is ‘t verkeer oorlog geworden. Het is symptomatisch dat de club die dit beleid heeft ingevoerd en toegepast, geen oog heeft voor de duizenden veldslagen die daarvan dagelijks het gevolg zijn.
  Overigens deel ik Cas’ veronderstelling. Deze veldslag zou wel eens bij de Spinozabrug kunnen zijn begonnen. En ik deel Cico’s opmerking dat het ‘grappige muziekje’ volstrekt ongepast is. Maar wel tof dat dit filmpje hier gepost is. Te vaak blijft dit soort levensgevaarlijke capriolen van testosteronbakken buiten beeld.

 11. piet

  dat niemand het heeft over het scootertje dat er ook bij hoort

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).