Chaotische toestanden in supermarkt Utrecht door goedkoop wc-papier Chaotische toestanden in supermarkt Utrecht door goedkoop wc-papier

Chaotische toestanden in supermarkt Utrecht door goedkoop wc-papier

Chaotische toestanden in supermarkt Utrecht door goedkoop wc-papier
Zes rollen wc-papier voor 1 euro? In de PLUS-supermarkt aan de Plantage zorgde deze aanbieding voor chaotische toestanden. Tientallen klanten kochten de voorraad in de winkel binnen een paar minuten leeg.

Zes rollen wc-papier voor 1 euro? In de PLUS-supermarkt aan de Plantage zorgde deze aanbieding voor chaotische toestanden. Tientallen klanten kochten de voorraad in de winkel binnen een paar minuten leeg.

De taferelen in de supermarkt in Utrecht werden vastgelegd door bewakingscamera’s en die beelden gaan nu het internet over. Blijkbaar waren er veel klanten die de aanbieding niet wilden laten liggen.

Op camerabeelden is te zien dat het personeel niet eens de kans krijgt om het wc-papier in de winkel te leggen. Direct naast het magazijn staan de klanten in de rij om de pakken papier te grijpen. De voorraad was er binnen een paar minuten doorheen. Bij andere media is te lezen dat de sfeer niet heel relaxed was, klanten zouden personeel hebben uitgescholden.

27 Reacties

Reageren
 1. Len

  Daar vindt de DUIC lezer vast iets van.

 2. Scherpschutter

  De werkelijke natuur van de mens ragfijn in beeld. De mens is nu eenmaal een rationeel-egoïstisch wezen…De flinterdunne scheidingslijn tussen deze (ogenschijnlijke) vredelievende beschaving en totaal barbaarse wreedheden is letterlijk 3 warme maaltijden.

 3. Sandra

  Vreemd dat de beelden hier zo maar te zien zijn. Bij opsporingen na zware vergrijpen wordt een ieders privacy (te) goed afgeschermd en hier herken ik mijn overbuurvrouw die terecht veel pakken in slaat voor haar familie.

 4. Nina

  Het geeft aan dat mensen weinig geld te besteden hebben en met deze aanbieding geld overhouden om eten te kopen.

  Het is te makkelijk hiervan schande te spreken, volgens mij. Ik vind het vooral triest dat we zover zijn gezakt in welvaart dat dit nu is gebeurd.

 5. Alain

  Ze zullen wel net door hun voorraad van 2020 heen zijn…

 6. S

  Sjonge wat een pauperstad is dit toch!

 7. W.

  Haha, ik heb gisteren bij de Lidl een pak van 24 wc-rollen voor €6,49 gekocht. €0,27 per rol. En dat was niet eens in de aanbieding.

  P.S.: beste DUIC, op mijn mobiel loopt de website helemaal te trippen, ik denk door het filmpje en de advertenties. De pagina verspringt continu, wat het typen van deze reactie nogal bemoeilijkt.

 8. C.

  Dit valt bij een dergelijke actie door de Supermarkt niet te voorzien? Volgens mij een welbewuste ‘stunt’ om het nieuws te halen. Voorspelbaar onsamkelijk. Waarom niet — na een beetje te hebben nagedacht — het aantal te verkrijgen pakken (tot één) te beperken bij aankoop van een of meer andere producten. Was ook aantrekkelijk geweest en had dit soort taferelen voorkomen.

 9. Claire Obscur

  Prachtig toch? Onze enige zorgen vandaag de dag zijn het klimaat en? Toiletpapier. Het valt allemaal best mee.

 10. Jeroen

  Maar, waarom? Toiletpapier kost normaal al geen drol & is ruim voorradig. Waar maakt iedereen zo’n drukte om. Die euro korting? Kan me niet voorstellen dat dat heel erg boeiend is.

 11. Katja

  Wordt je toch schijtziek van ?

 12. errare

  Dat wij mensen zover zijn gekomen op deze kleine aarde qua techniek e.d. blijft wonderbaarlijk als ik dit wilde primaten gedrag zie. Vechten om toiletpapier, ik weet niet of ik nou moet huilen of lachen. Ik denk toch dat ik voor het laatste ga.

 13. Binnenstadbewoner

  Prijzen van wc papier gaan ook door het dak. Elke keer weer een stijging. Zelfs bij de Action is wc papier duur geworden.

 14. BdV

  Lijkt wel een experiment in het kader van een bevolkingsonderzoek. De uitkomst is niet geruststellend.

 15. buurtbewoner

  privacy? iemand die een blikje drinken jat wordt geblurd, maar mensen die graag een voorraad toiletpapier in huis willen hebben niet???!

 16. Special gast

  Als de bewoners van deze wijk in de stad aan de dunne zijn is dit een fijne kostenbesparing, dus begrijpelijk.

 17. Teringjantje

  @ Buurtbewoner

  Wellicht omdat hier geen sprake is van verdachten van strafbare feiten?

 18. Robsje nooit genoeg

  Was het echt zo goedkoop !!!!Ik had gewoon 12 rollen voor 2.79 bij Dirk.vind ik eigenlijk al goedkoop genoeg.
  Ook nog eens 3 laags zie ik 😂

 19. Rob van steensel

  🥴Je moet geen rollen tellen maar velletjes en het liefst 3 dubbel. Jullie zijn allemaal duur uit😂 maar dat snapt alleen een econoom

 20. Koel Hoofd

  Kan die plusklanten wel begrijpen, 24 rollen voor slechts 1 euro
  AH heeft nu een ‘aanbieding’ 36 rollen voor 13 euries, dat is €0,40 per rol.

 21. Nina

  Dat vrijwel niemand hier snapt dat veel mensen in financiële nood verkeren, is werkelijk stuitend.

  Alsof er 10 jaar geleden een dergelijk voorval was om toiletpapier 😕.

  @ Claire Obscur
  Als je honger en kou lijdt, zal het klimaat je echt een worst wezen. Praat eens met mensen buiten je bubbel of kijk naar de docuserie “Sander en de kloof” van de VPRO uit 2022. Sindsdien is de situatie alleen maar verslechterd.

  https://www.vpro.nl/programmas/sander-en-de-kloof/over-Sander-en-de-kloof.html#

 22. Gré Braadslee

  krankjorum……….

 23. Claire Obscur

  @Nina: grappig, normaliter ben ík het die diegenen in hun bubbeltje aanspreekt op dat ze geen idee hebben wat een brood kost en geld aan bedelaars geven omdat ze écht denken dat die daar een maaltijdsalade van gaat kopen, de sarcasme modus stond aan, ik zal het er volgende keer bij zetten. Los van dit alles: die paar cent op pleepapier gaat niet het verschil maken bij mensen in financiële nood, ik zie er genoeg nog flink roken en zuipen en met een keer dáármee stoppen zet je pas zoden aan de dijk. Keuzes.

 24. Ongewenst

  Erg netjes van deze winkelier om zijn klanten voor schut te zetten..

 25. Nina

  @ Claire Obscur

  Aha vandaar! Bedankt voor de opheldering 😀

 26. Pee

  Weer een stormloop op WC papier maar waarom ?
  Je verwacht dat mensen eerder voedsel wat lang houdbaar is in zullen slaan zoals in blik en glas.
  Als het wc papier op is pakken ze maar een paar folders om hun achterste mee af te vegen.

 27. Ongewenst

  @Pee

  Omdat inmiddels mensen denken dat alles gezegd kan worden, heeft deze winkelier misschien willen bijdragen aan enige vorm van stigmatisering?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).