Coolblue plaatst vacature voor plofkrakers: Parttime plofknaapje gezocht Coolblue plaatst vacature voor plofkrakers: Parttime plofknaapje gezocht

Coolblue plaatst vacature voor plofkrakers: Parttime plofknaapje gezocht

Coolblue plaatst vacature voor plofkrakers: Parttime plofknaapje gezocht
De plofkraak op de winkel van Coolblue zorgt naast schade ook voor een nieuwe vacature. De webwinkel is op zoek naar een parttime plofkraker. Met de vacature wordt, met een knipoog, gevraagd of getuigen zicht kunnen melden.

De plofkraak op de winkel van Coolblue zorgt naast schade ook voor een nieuwe vacature. De webwinkel is op zoek naar een parttime plofkraker. Met de vacature wordt, met een knipoog, gevraagd of getuigen zicht kunnen melden.

Afgelopen nacht is er een plofkraak gepleegd bij Coolblue aan het Europaplein in Utrecht. Ondanks de ravage ging de winkel wel gewoon om 9.00 uur open. De plofkraak was daarnaast reden voor het bedrijf om een nieuwe vacature te plaatsen.

“Het is 2 uur ‘s nachts. Je hebt een onwaarschijnlijk origineel idee: een plofkraak. Je belt meteen je vriendje op. Ook hij is super enthousiast: wat leuk! Samen kruipen jullie knus op de scooter en racen jullie naar de Coolblue-winkel in Utrecht.”

Gegadigden worden gevraagd zich te melden. Wel moeten sollicitanten minimaal 1 nacht werkervaring hebben, ervaring hebben met explosieven en het leuk vinden om met z’n tweeën op een scooter te rijden.

Gouden tip

De tekst van de vacature luidt verder: “Om de hoek van de winkel nemen jullie nog één keer het ‘plan’ door. Gelukkig, de kust is veilig. Je vriendje legt het vuurwerk neer en steekt het af. BAM, dat was een harde knal! Door jullie explosie is de hele buurt wakker, leuk! Jullie kruipen door het net iets te kleine gaatje en zijn binnen. Yehes, alleen maar dummy-producten. Daar hebben we precies geen reet aan. Snel in je tas stoppen, om thuis lekker niks mee te kunnen. Snel spring je weer bij je vriendje achterop de scooter en jullie vluchten weg. Wat was dit spannend zeg. Woehoe! Wat. Een. Nacht.”

Overigens worden mensen die een tip hebben over ervaren plofkrakers, bijvoorbeeld over de twee die afgelopen nacht actief waren, gevraagd om tips door te geven. Gouden tips worden beloond met 1.500 euro.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Jan Lul

  Je kan hier een grapje van maken niemand kijkt er meer van op een explosief toevallig heb ik de knal(raketinslag)gehoord,maar dat mensen die gevaarlijke stoffen in huis hebt liggen is toch niet meer normaal!!

 2. MJPD

  Ja, laten we er vooral een lolletje van maken met de gemaakte Coolblue marketing leukigheid, wat verder overigens een prima keten is.

  Niet alleen wegkijken maar nu ook alles weglachen. Dat is hoe we dit alles anpakken. Alles om maar niet de echte problemen te hoeven zien en bovendien: de oorzaak.

 3. Kadoendra

  Als ze dan toch opzoek zijn naar een Parttime Plofknaapje waarom dan ook niet eens kijken of er ook een Parttime Plofwijfie te vinden is.

 4. Wouter

  @MJPD: wat had je dan verwacht van Coolblue? Een politiek statement over maatschappelijke problemen? Ik neem aan dat ze daar achter de schermen ook gewoon in contact staan met de politie c.q. de recherche. Dat ze het dan naar buiten toe met een kwinkslag brengen kan ik alleen maar waarderen. Het is al ellendig genoeg dat het gebeurd is.

 5. Gajes

  Mee eens Wouter, op deze ludieke manier krijgen ze meer aandacht om eventuele getuigen te mobiliseren

 6. Bernard

  Zijn er ook plofwijfjes? Die hebben de voorkeur.

 7. Hetty

  Na de plofkip volgen de plofknaapjes en de plofwijffies. Of worden deze termen binnenkort ook verboden, omdat het als beledigend word ervaren tegenover diegenen met een maatje meer……een plofmaatje….oh, dat had ik niet morgen zeggen in het Nederland van 2019….. Niet alleen CoolBlue houdt van geintjes.

 8. wollie

  coolblue meet zichzelf een jeugdige ludieke stijl aan; blijkbaar helpt dat om jonge goedkope it’ers te werven. boven de dertig hoef je daar niet aan te kloppen, dan ben je al snel te duur.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).