Dwergpapegaai na aanhouding de cel in | De Utrechtse Internet Courant Dwergpapegaai na aanhouding de cel in | De Utrechtse Internet Courant

Dwergpapegaai na aanhouding de cel in

Dwergpapegaai na aanhouding de cel in
Foto: Politie Utrecht Centrum
De Utrechtse politie heeft onlangs een bijzondere aanhouding verricht. Toen een verdachte werd ingerekend vanwege een winkeldiefstal in het centrum van de stad, bleek hij in gezelschap te zijn van een dwergpapegaai.

De Utrechtse politie heeft onlangs een bijzondere aanhouding verricht. Toen een verdachte werd ingerekend vanwege een winkeldiefstal in het centrum van de stad, bleek hij in gezelschap te zijn van een dwergpapegaai.

Zowel de verdachte als de gevleugelde ooggetuige werd meegenomen naar het bureau. Daar aangekomen realiseerden de agenten zich dat er geen vogelcel of -kooi aanwezig was. Er zat daarom niets anders op dan de dwergpapegaai, in goed overleg, samen met de verdachte op te sluiten.

De Politie Utrecht Centrum meldt op Instagram dat het vogeltje goed is verzorgd.

11 Reacties

Reageren
 1. [email protected]

  Hahahahahahahhaaaaaa kijk dat is dan wel weer humor …………………….

 2. Hadjememaar

  Soms is er nieuws waar je vrolijk van wordt. Agepornis in de cel. Hilarisch. “Handen omhoog”! “Geef u over”! Waar zijn de handboeien?

 3. Cor

  Dwergpapegajes

 4. Kadoendra

  Als lid van de enige echte milieu partij van Nederland, de PvdD, geeft het mij veel vreugde dat de politie het vogeltje goed heeft verzorgt!

  Overigens maak ik me wel een beetje zorgen over een goede opvoeding van het vogeltje, want hier laat de eigenaar duidelijk wel steken vallen.

 5. Coenraad V

  Hopelijk heeft deze papegaai een goede advocaat.
  Alles wat hij zegt kan tegen hem gebruikt worden, mijn advies aan de papegaai, ontken gewoon alles.

 6. Freddy

  Ik biedt mij aan als pleegouder. Zal die vogel eens even opvoeden!

 7. Rvs

  “Er zat daarom niets anders op dan de dwergpapegaai, in goed overleg, samen met de verdachte op te sluiten.”

  Is de verdachte een belegde boterham?? ._.

 8. Cico

  Volgens deskundigen kunnen vogels beinvloedt worden door criminelen in hun omgeving, mogelijk is er zelfs sprake van papegaai gedrag

 9. Marieke

  Geen humor, je gaat toch een vogel geen wit brood geven? Dat is ontzettend ongezond voor zo’n diertje. En sowieso heeft het dier niets misdaan…

 10. wim

  De term vogelvrij gaat hier niet op.

 11. Bromsnor

  @Marieke, het vogeltje is medeplichtig aan winkeldiefstal! Het is allen niet duidelijk of het hier een minderjarig vogeltje betreft.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).