Filmpje: Student verstoort college door laptop kapot te slaan | De Utrechtse Internet Courant Filmpje: Student verstoort college door laptop kapot te slaan | De Utrechtse Internet Courant

Filmpje: Student verstoort college door laptop kapot te slaan

Filmpje: Student verstoort college door laptop kapot te slaan
Een opmerkelijke video van een student is verschenen op de website Dumpert. De jongeman lijkt zijn computer stuk te slaan en neemt vervolgens de benen. Het is maar de vraag of de student wel echt in de collegezaal hoorde of dat er sprake is van een in scene gezette video.

Een opmerkelijke video van een student is verschenen op de website Dumpert. De jongeman lijkt zijn computer stuk te slaan en neemt vervolgens de benen. Het is maar de vraag of de student wel echt in de collegezaal hoorde of dat er sprake is van een in scene gezette video.

Het Universiteitsblad DUB schrijft op de site over het voorval dat gebeurde tijdens een hoorcollege Wiskunde in de Cosmoszaal in het Koningsbergergebouw.

De student staat middenin het hoorcollege op, slaat zijn laptop stuk en roept onder meer: “3000 piek voor deze goedkope meuk, en je doet niet eens de moeite om mij te kunnen verstaan.” Hij vraagt zich vervolgens af wat hij hier doet en vertrekt.

Onder de video zijn reacties te lezen dat het de filmer en gefilmde te doen was om op Dumpert te komen en vooraf bedacht. Het zou kunnen gaan om een challenge van een studentenvereniging.

DUB sprak de docent in de collegezaal en die kon er niet om lachen. Hij zou zich rot zijn geschrokken en zich onveilig hebben gevoeld. Er wordt uitgezocht wie de jongen was en waarom hij dit heeft gedaan. Bekijk de video hier.

10 Reacties

Reageren
 1. Bernhard

  Sneu en storend. Alles voor een beetje aandacht. Deze gozer zouden ze op z’n eigen studie – lees dat ze hem daar nog nooit gezien hadden – een paar maanden moeten schorsen. Dan houden zulke ‘pranks’ snel op.

 2. cas

  @ Bernard, “lees dat ze hem daar nog nooit gezien hadden” zou dat ook niet een reden kunnen zijn? Dat je daar gewoon simpel een nummertje bent?

 3. Piet

  @Cas, nee hoor de docenten of medestudenten weten precies wie er in de collegezaal hoort te zitten.
  Deze rare vogel verpest het voor velen anderen die daarna een toets hadden. Was fijn geweest als hij daar eens vooraf aan had gedacht.

 4. Els Nuchelmans

  Jammer dat dit soort “grappen” altijd ten koste gaan van andere mensen!

 5. TJ

  @cas, ik hoor bij deze studie en we hebben een groep op WhatsApp waar alle studenten in contact zijn met elkaar, het was daar voor ons vrij snel duidelijk dat hij niet bij de studie hoort. Enkel een nummer voel ik mij hier overigens zeker niet…

 6. wollie

  nou goed gedaan hoor. faalhaas…

 7. cas

  @ TJ, sommige studies hebben mega aantallen, en sommige zijn iets overzichtelijker… Geen idee bij welke studie/college dit was.
  Anders grappige stunt en niet veel meer.

 8. Piet

  @Cas 5-12 als je de tekst leest dan zie je dat het hoorcollege wiskunde is en als het filmpje bekijkt zie je dat de zaal niet heel vol zit. Wellicht zitten er nog een paar achter maar meer als 50 worden het er niet.

 9. Eg

  Toch ironisch dat iemand zich bij wiskunde ‘een nummertje voelt’..

 10. Hunties

  Tis ook nog staaltje “bad acting”

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).