Foto’s: Trudy en Robert trouwen op Utrecht CS | De Utrechtse Internet Courant Foto’s: Trudy en Robert trouwen op Utrecht CS | De Utrechtse Internet Courant

Foto’s: Trudy en Robert trouwen op Utrecht CS

Foto’s: Trudy en Robert trouwen op Utrecht CS
Trudy en Robert op hun bruiloft
Een unieke dag voor Trudy en Robert vandaag: trouwen op Utrecht Centraal. In aanwezigheid van familie, vrienden, de burgemeester, voorbijgangers en vele camera’s geven ze elkaar het ja-woord. 

Een unieke dag voor Trudy en Robert vandaag: trouwen op Utrecht Centraal. In aanwezigheid van familie, vrienden, de burgemeester, voorbijgangers en vele camera’s geven ze elkaar het ja-woord. 

20161207-trouwerij-03
Trudy (48) en Robert (37) komen iets na 10.00 uur op Utrecht Centraal aan met een speciale trein op perron 4. Foto’s: Nienke Kamphuis
20161207-trouwerij-02
Ze vinden het fantastisch om te mogen trouwen op Utrecht Centraal, aangezien Trudy als conducteur en Robert als machinist bij de NS werkt. Dit station voelt voor hen als thuiskomen.
20161207-trouwerij-01
De vonk tussen hen sloeg een jaar geleden over bij de rookpaal op perron 5 van station Amersfoort.
20161207-trouwerij-04
Burgemeester Jan van Zanen spreekt het bruidspaar toe: “Jullie hebben elkaar gevonden en in een sneltreinvaart ‘ja’ gezegd.”
20161207-trouwerij-06
Hij noemt de opening van het nieuwe station een unieke dag voor Utrecht, Nederland en in het bijzonder natuurlijk voor Trudy en Robert: een trouwerij op Utrecht Centraal maak je nooit meer mee.
20161207-trouwerij-05
Tot slot geeft de burgemeester het kersverse stel een wijsheid mee: “Herinner op de juiste momenten de belangrijkste vier woorden in een relatie: ‘schat, je hebt gelijk’.” Er klinkt hard gelach en applaus.
20161207-trouwerij-08
Trudy vindt de bruiloft uniek, fantastisch en geweldig. “Het klinkt allemaal cliché, maar het is wel zo.” Robert weet dat hij vanaf nu altijd naar dit balkon zal kijken wanneer hij over Utrecht Centraal loopt. “Dit is voor altijd onze plek.”
Tot vanavond 20.00 uur kan iedereen voor 24-uur trouwen in de stationshal. Deze dames vertrokken na hun bruiloft met de trein op huwelijksreis naar Woerden.
Tot vanavond 20.00 uur kan iedereen voor 24 uur trouwen in de stationshal. Deze dames vertrokken na hun bruiloft met de trein op huwelijksreis naar Woerden.

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).