Gigantische rij op Vredenburg bij Manneken Pis voor gratis friet | De Utrechtse Internet Courant Gigantische rij op Vredenburg bij Manneken Pis voor gratis friet | De Utrechtse Internet Courant

Gigantische rij op Vredenburg bij Manneken Pis voor gratis friet

Gigantische rij op Vredenburg bij Manneken Pis voor gratis friet
Het loopt storm bij Manneken Pis op het Vredenburg. De snackbar bestaat vandaag 25 jaar en deelt daarom tot en met 17:00 uur gratis friet uit. 

Het loopt storm bij Manneken Pis op het Vredenburg. De snackbar bestaat vandaag 25 jaar en deelt daarom tot en met 17:00 uur gratis friet uit. 

Tussen 12:00 en 17:00 uur wordt er gratis friet uitgedeeld voor iedereen die er zin in heeft. Tussen 14:00 en 15:00 uur wordt het waarschijnlijk nog drukker. Dan kan er ook nog een gratis Swirl bij worden besteld. Om half één stond de rij al tot voor de Perry Sports.

Manneken Pis heeft drie vestigingen in de Utrechtse binnenstad. Eén aan het Vredenburg, één aan de Steenweg en één aan de Bakkerstraat.

whatsapp-image-2016-10-14-at-12-40-38

7 Reacties

Reageren
 1. WvR

  Waanzin.
  Dat moet toch minimaal 15 tot 20 minuten wachten zijn. En waarom? Omdat je dan 3 euro nogwat uitspaart. Weer een stapje dichter bij die Ferrari.

 2. Hannah

  De jeugd van tegenwoordig kan keurig in de rij staan, ik word er bang van! Geen ziertje rebellie meer te bekennen.

  In mijn tijd sloten we de rijen tegen gemeentelijk wan-/woningbeleid. En nu? In de rij voor een gratis frietje. Wat een wereld.

 3. Marco

  @Hannah;

  Nou moe. De jeugd wordt beschaafder. SCHANDE!

 4. Harry

  Een uur in de rij staan voor een frietje van 3 euro. Manmanmanman zou Rob Geus zeggen.

 5. Isa

  Het was geweldig!
  Heerlijke patatjes, heerlijk ijs erbij!
  En dat, voor niks!
  Ik vond het geweldig leuk, en onwijs gezellig!

 6. Hans Oudwijk

  Hannah 14/10/2016 – 13:43
  Precies Hannah, Timide, van kindsbeen af op school geïndoctrineerd stemvee. Kien op ‘n gratis snack. Voor hen hebben we dus de klappen van de ME opgevangen.
  En zoals de meeste jongeren zullen ze wel (groen)Links stemmen en pro-EU zijn. Zich niet realiserend dat zij die gratis frieten eten over de rug van verarmde Afrikaanse boeren en arbeiders die door de extreme import restricties van de EU hun (landbouw)producten niet op de EU-markt kunnen zetten. En dus door die zelfde EU overheid tot de bedelstaf gedwongen zijn.
  En dan komt ‘links’ weer om de hoek piepen om voor nog meer zinloos ontwikkelingsgeld te pleiten, want dat bekt zo lekker humaan.

 7. Dirk

  Het gaat er bij de opening van een Primark of H&M over het algemeen toch een stuk minder geciviliseerd aan toe.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).