Ontsnapte hond stapt in Leidsche Rijn op trein naar Utrecht Centraal - De Utrechtse Internet Courant Ontsnapte hond stapt in Leidsche Rijn op trein naar Utrecht Centraal - De Utrechtse Internet Courant

Ontsnapte hond stapt in Leidsche Rijn op trein naar Utrecht Centraal

Ontsnapte hond stapt in Leidsche Rijn op trein naar Utrecht Centraal
Beeld Instagram NS Veiligheidservice
Een opmerkelijk bericht op Instagram van de NS Veiligheidsservice woensdagochtend. Een hond was in Leidsche Rijn het huis uit geglipt, stapte op de trein en liep vervolgens rond op station Utrecht Centraal.

Een opmerkelijk bericht op Instagram van de NS Veiligheidsservice woensdagochtend. Een hond was in Leidsche Rijn het huis uit geglipt, stapte op de trein en liep vervolgens rond op station Utrecht Centraal.

Medewerkers van de NS kregen vorige week vrijdag een melding dat een hond onaangelijnd op het perron liep van Utrecht Centraal. “Nadat wij de hond voorzichtig hadden benaderd konden we hem met een broeksriem aanlijnen. Tegelijkertijd wist een reiziger ons te melden dat de hond op station Utrecht Leidsche Rijn de trein in was gestapt”, schrijft een medewerker op de Instagram van de NS Veiligheidsservice.

De eigenaar kon worden achterhaald samen met de toegesnelde medewerkers van de dierenambulance. De hond bleek het huis te zijn ontglipt, naar het station te zijn gelopen en de trein te hebben gepakt. Het bericht wordt afgesloten met: “Gelukkig konden hond én baasje snel herenigd worden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vorige week vrijdag kregen wij melding dat een hond onaangelijnd op het perron zou lopen. Omdat dit hierdoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan zijn wij direct ter plaatse gegaan. Nadat wij de hond voorzichtig hadden benaderd konden we hem met een broeksriem aanlijnen. Tegelijkertijd wist een reizigers ons te melden dat de hond op station Utrecht Leidsche Rijn de trein in was gestapt.. 😅 Vervolgens hebben we onze bevindingen met de gewaarschuwde dierenambulancemedewerkers die inmiddels gearriveerd waren gedeeld. Al snel konden zij de eigenaar achterhalen. De hond bleek het huis te zijn ontglipt, naar het station te zijn gelopen en de trein te hebben gepakt. Gelukkig konden hond én baasje snel herenigd worden! 🐶🙋‍♂️

Een bericht gedeeld door NS Veiligheid & Service (@ns_veiligheidservice) op

6 Reacties

Reageren
 1. w

  blijkbaar beviel ‘t ‘m thuis niet, zal wel balen dat ie terug is gebracht…

 2. Jacobson

  Zelfs honden winkelen liever in Utrecht dan in winkelcentrum Leidse Rijn!

 3. Sjaak

  Zelfs de honden verruilen LR voor Utrecht!

 4. Piet

  Ik neem aan dat de eigenaar een pv heeft gehad vanwege een hond die niet aangelijnd is geweest.

 5. Tim

  Deze hond weet de weg goed te vinden, het is nog een heel gedoe om bij het station van LR te komen. Knap beestje!

 6. wollie

  had ie wel ingecheckt?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).