Moedermelkijs bij ijssalon Roberto Gelato | De Utrechtse Internet Courant Moedermelkijs bij ijssalon Roberto Gelato | De Utrechtse Internet Courant

Moedermelkijs bij ijssalon Roberto Gelato

Moedermelkijs bij ijssalon Roberto Gelato
Roberto Coletti met flacons moedermelk. Foto: Roberto Gelato
“Een bolletje moedermelk graag.” Roberto Coletti van ijssalon Roberto Gelato in Wittevrouwen heeft ijs gemaakt van moedermelk. 

“Een bolletje moedermelk graag.” Roberto Coletti van ijssalon Roberto Gelato in Wittevrouwen heeft ijs gemaakt van moedermelk. 

“Ik ben een fervent voorstander van ruilhandel”, schrijft Coletti op zijn Facebookpagina. Zo brengen buurtbewoners bramen, appels en pruimen uit eigen tuin en in ruil daarvoor krijgen ze bijvoorbeeld weer bramenijs terug.

Deze maand kreeg Coletti wel een heel raar ingrediënt voor het ijs. Buurtbewoners Remco en Hanna kregen een zoon gekregen en brachten de moedermelk naar de ijssalon. Met alle gevolgen van dien: Coletti heeft zich aan moedermelkijs gewaagd.

Het ijs wordt echter niet verkocht. Coletti laat wel weten dat hij wat monstertjes heeft achtergehouden voor de liefhebber.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. R

  Laatst ook al frikandellenijs.. Hij begint een beetje door te slaan lijkt wel. Wel een goede manier om in het nieuws te komen natuurlijk.

 2. [email protected]

  Wat geweldig zeg, binnenkort ook;
  sp.rm. ghiaccio bij Roberto van een echte Italiaan, ik ben reuze benieuwd.

 3. Mick

  Voordat anderen gaan zeggen hoe onwerkelijk en/of vies dit is:
  Hoe opmerkelijk dat we wel dagelijks zuivel producten tot ons nemen van andere soorten dan onszelf… (koe, geit, schaap.. )

 4. Matthijs

  Eens met Mick. Koemelk is voor kalfjes!

 5. Miranda van Bel

  En spinazie is voor konijnen. Zo is er wel wat subjectiefs te roepen over alles wat we eten.

 6. Yoshua

  Daar zullen wel veel zwangerschap fetisjisten op af komen, die betalen honderden euro’s om aan een tepel melk te drinken.
  De liefhebbers willen vast wel een paar honderd euro voor een ijsje neerleggen.
  Wat is het volgende ijsje voor liefhebbers ”gedragen slipjes ijs”?

 7. Mick

  @Miranda: zo subjectief is mijn opmerking niet. Laatst tijdens een kraambezoek bij vrienden zaten we te gruwelen over het moeten drinken van moedermelk van de kersverse moeder van het stel. We zijn echter de enige soort op aarde die de moedermelk van andere soorten toe-eigenen. Planten zijn niet exclusief voor de één of ander. Melk van een zoogdier is toch zeker exclusief voor de pasgeborene. Alleen al het feit dat er pas melk vrijkomt na de geboorte zegt al meer dan genoeg…

 8. jos stelling

  Sowieso een goeie foto van iemand die ijsjes verkoopt.

 9. herman

  Wat een flauwekul!

  Pure aandachttrekkerij, heeft zelf als baby waarschijnlijk te weinig moedermelk gekregen.

 10. Fab

  Wat een negativiteit! Roberto maakt al jaren bijzonder en ongewoon ijs naast het gewone aanbod. En dat doet hij goed! Geweldig ijs. Mensen hebben er om gevraagd, want de melk is naar hem toegebracht. En wie weet zijn er wel moeders en kindjes voor wie dat helemaal top is.
  IJS van eigen ´Bodem´, waarom niet.

 11. Jan

  IJs likken is natuurlijk sowieso een vervanging voor het gesabbel aan de moedertepel. Ongeacht welke smaak. Babyvoeding.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).