Jongen met vinger vast in bankje Intersport; door hulpdiensten bevrijd | De Utrechtse Internet Courant Jongen met vinger vast in bankje Intersport; door hulpdiensten bevrijd | De Utrechtse Internet Courant

Jongen met vinger vast in bankje Intersport; door hulpdiensten bevrijd

Jongen met vinger vast in bankje Intersport; door hulpdiensten bevrijd
Hulpdiensten bij de Intersport in Utrecht
De hulpdiensten zijn woensdagmiddag een uur bezig geweest met het bevrijden van een jongen die met zijn vinger vast was komen te zitten in de Intersport.

De hulpdiensten zijn woensdagmiddag een uur bezig geweest met het bevrijden van een jongen die met zijn vinger vast was komen te zitten in de Intersport.

Hij had zijn vinger door een gaatje van een bankje in de sportwinkel gestopt en kreeg zichzelf niet meer los. Brandweermensen, ambulancepersoneel en politieagenten zijn een uur bezig geweest om de jongen te helpen. Door het bankje kapot te zagen kon de jongen loskomen.

Een gedeelte van de sportwinkel aan de Potterstraat in het centrum van Utrecht was tijdens het incident afgesloten voor publiek.

De jongen mocht nadat hij bevrijd was een paar schoenen uitzoeken in de Intersport.

Het bankje waar de jongen vast kwam te zitten.

 

9 Reacties

Reageren
 1. KS

  hahahaha prachtig, dit maakt mn dag goed 🙂

 2. Klaas

  Toch vreemd dat bij dit soort zaken EN politie EN zelfs ambulance wordt ingeschakeld, lijkt me namelijk allerminst levensbedreigend. Een medewerker had ook gewoon een zaag kunnen gaan halen bijv..

  Ook vreemd dat je dan al een paar schoenen mag uitzoeken. Alles uit angst voor negatieve publiciteit via alle sociale media tegenwoordig. Raar soort samenleving waarin we leven. Maar ja, zo zie ik het.

 3. Vingervlug

  Liep er langs toen de politie kwam, ik dacht gelijk aan weer een aanslag eigenlijk

 4. Ton

  au !

 5. MJPD

  @Klaas
  “Ook vreemd dat je dan al een paar schoenen mag uitzoeken. Alles uit angst voor negatieve publiciteit via alle sociale media tegenwoordig. Raar soort samenleving waarin we leven. ”

  De sociale media tegenwoordig waar u zelf deel van uitmaakt en aan bijdraagt…

 6. Niels Bokhove

  Is dit wel het juiste bankje? Is dit soms een nep- oftewel fakebankje? Ik zie helemaal geen zaagsporen. Wel allerlei rommel eronder. Of hebben een lasser en een schilder het meteen weer gerepareerd? En mochten die toen ook een paar schoenen uitzoeken? En al die gaatjes moeten nu wel verkleind worden. Wie biedt zich aan voor dit geduldwerkje?
  U merkt het: ik wil nu natuurlijk alles weten over dit wereldnieuws. En er moet een gedenkplaquette geplaatst worden.
  Maar nu serieus: wat naar voor dat jongetje? Maar ook: wat spannend voor hem, al die hulpverlenersaandacht.

 7. Hans

  Wat wonen we toch in een geweldig lieve stad dat er zoveel in werking treedt om een bekneld geraakte kindervinger te bevrijden. Daarenboven is het heel sympathiek van de betreffende winkelmedewerkers dat de bij schrik vrijgezaagde jongen een paar leuke schoenen mag uitkiezen. Ja, ik ben het bij uitzondering een keer helemaal eens met onze minister president: Nederland is een ontzettend gaaf land. Met Utrecht als stralend middelpunt!

 8. Rinke Doornekamp

  En dan is er ook nog het verhaal van Hans Brinker, die In de 19e eeuw heel Holland redde van een overstroming door zijn vinger in het gaatje van de dijk te steken.
  Hij liep wel op klompen, of hij na zijn heldendaad een paar nieuwe klompen mocht uitzoeken verteld de geschiedenis niet.

 9. Ik kijk wel ff

  @Niels Bokhoven: zoals te zien is op de foto is een van de vier zitvlakken van het bankje verwijderd. Weinig fakes aan.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).